hirdetés

Jól tudjuk, az egészség a legnagyobb kincs mindenki számára (x)

László Enikő, 2021. október 4 - Forrás: Fressnapf

Kedvenceink esetében az egészség fenntartásához nemcsak a kiváló táplálás fontos, hanem hogy a külvilágban leselkedő „láthatatlan” veszélyektől is megóvjuk őket. A bolhák és kullancsok rendkívül veszélyesek háziállatainkra nézve, hiszen számos betegséget hordoznak. Emellett kiemelten fontos a folyamatos védelem megléte a belső élősködők ellen is.

hirdetés

Az állatgyógyászati készítmények egyszerű megrendelésére és megvásárlására hoztuk létre a Fressnapf Egészségközpontot, ahol az elérhető termékek mindegyike előzetesen bevizsgált készítmény, amelyek elsősorban az élősködők elleni harcban segítenek, és nyújtanak védelmet.

Így a Fressnapf áruházakban kedvence eledelével egy időben tudja megvásárolni az olyan nem receptköteles, de csak állatorvos által kiadható állatgyógyászati termékeket, amelyek ezen kívül csak állatpatikákban hozzáférhetőek. Áruházainkban felkészült szakértő kollégáink segítenek kiválasztani a kedvence számára a legmegfelelőbb külső élősködők elleni készítményt, illetve a teljeskörű védelem érdekében segítséget nyújtanak a féregtelenítő készítmény kiválasztásában is.

A Fressnapf Egészségközpont gyógyászati készítményeit megrendelheti a Fressnapf áruházak bármelyikében személyesen; vagy akár az egeszsegkozpont.fressnapf.hu oldalon történő online előrendelés indításával, mely során kiválaszthatja, melyik Fressnapf áruházban szeretné átvenni a terméket. Rendelése mindkét esetben néhány napon belül megérkezik az Ön által választott Fressnapf áruházba, melyről kollégáink SMS-ben értesítik.

A Fressnapf Egészségközpontban megrendelhető termékek között megtalálhatóak a leggyakrabban választott féregtelenítő készítmények kutyák és macskák számára; valamint a bolhák, kullancsok, szúnyogok és legyek elleni teljeskörű védelmet nyújtó repellens állatgyógyászati készítmények. Ugyan már vége lett a nyárnak és hűvösebbre fordult az idő, kedvenceinkkel kirándulni azonban még bőven van lehetőségünk. Fontos szem előtt tartanunk, hogy a külső élősködők elleni védelem ugyanolyan fontos hűvös időben is, mint tavasszal vagy nyáron. Ezért most őszi ajánlatunk keretében a Vectra® 3D és Felis spot-on termékek 20% kedvezménnyel vásárolhatóak meg a Fressnapf Egészségközpontban 2021. október 5-11. között, illetve a készlet erejéig.

(Képek: Fressnapf, Getty Images Hungary)

Europa Event Center
2023. október 28.

A DOGZ konferencia hiánypótló a maga nemében: kiváló lehetőséget teremt arra, hogy kutyás szakemberek, tenyésztők és érdeklődő kutyatartók meghallgathassák egymás véleményét a legfontosabb kérdésekről, aktuális információkat gyűjtsenek és személyes ismeretségekre tegyenek szert. 3 kiemelt témakör, 3 szekcióban, több mint 40 kutyás szakember szereplésével.

Részletek
Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
További cikkeink

Keresés az oldalon