hirdetés

Nem tudod, miből fizeted majd az állatorvost? Ez a lehetőség leveszi a válladról a terhet

Hangai Lilla, 2022. szeptember 23 - Képek: Getty Images Hungary, Suttogó Állatorvosi Rendelő

Mindannyiunkkal megesik néha, hogy kicsit szűkebbre kell fogni a nadrágszíjat különböző okok miatt. Emberek vagyunk, semmi szégyellnivaló nincs ezen. Ám jól ismerve a kisállattartókat, az első gondolatuk az, hogy miből fizetik majd a négylábú kezelésének költségeit, ha bármi történik vele!? Lehet, hogy már téged is kínzott ez a kérdés, vagy éppen most is nyugtalanít. Szerencsére van megoldás!

hirdetés

Modern időket élünk, így éppen ideje volt, hogy a kutyásoknak-macskásoknak se kelljen rettegniük a jövő miatt. Ha rendszeresen olvasod cikkeinket, akkor biztosan többször találkoztál már a tanácsunkkal, miszerint érdemes a kedvenced számára egy havi keretet elkülöníteni, így rögtön lesz mihez nyúlnod, ha bármilyen probléma, vagy egyszerűen csak pluszköltség merül föl. A Suttogó Állatorvosi Rendelőnek még ennél is jobb ötlete támadt, ami hatalmas terhet vesz le a válladról. Máris mutatjuk!

Ultrahang a Suttogó Rendelőben

A megoldás neve: Egészségügyi Program

Talán most meglepett, hogy egy ilyen egyszerű dologról van szó, de nincs ezen mit túlbonyolítani. Arra van szükség, hogy az ilyen jellegű hivatalos, kedvenceinkkel kapcsolatos dolgok olyan magától értetődőek, érthetőek és következetesek legyenek, amennyire csak lehet. A Suttogó számára fontos, hogy a gazdikkal olyan bizalmi kapcsolatot tudjanak kialakítani, ahol a bürokrácia útvesztői nem érvényesülnek.

Ugyan kis hazánkban folyamatosan fejlődik az kisállattartás kultúrája, de még van mit tanulnunk. Például a rendszeres ellenőrző látogatásokkal kapcsolatban is. Ezek a csomagok pedig úgy vannak megtervezve, hogy a gazdik számára ne jelentsenek a látogatások plusz terhet, így az állatok is kevésbé érzik majd a feszültséget, ha az állatorvosi vizitek kerülnek terítékre. Így mindenki nyer.

Mit tartalmaznak az EÜ Programok?

A Suttogó a kutyák és macskák számára három életkorban kínál kedvezményes áron éves egészségügyi csomagokat. Tartalmazzák az állat egészségének megőrzéséhez szükséges védőoltásokat, féreghajtásokat, kedvenced védelmére szolgáló vérvizsgálatot és mindazokat a kiemelten fontos szűrővizsgálatokat, melyek segítségével még időben felismerhetik és kezelhetik az adott életszakaszban jellemző betegségeket.

Vizsgálat a Suttogó Rendelőben

Ráadásul még a tenyésztőknek is készültek olyan egyedi árszabással, amelyet az egész alom számára kedvezményesen vehetnek igénybe.

A havi díjszabás lehetővé teszi a barátságosabb árképzést, ami lényegesen olcsóbb a sürgősségi, alkalmankénti áraktól. Az éves szerződés ideje alatt ráadásul garantálják, hogy semminek nem emelkedik az ára, és ahogy már a cikk elején is említettük, a leglényegesebb kiadások tervezhetők lesznek, ha a kedvencedről van szó.

Havidíjak akár már 4000 Ft-tól

A konkrét csomagok árai pedig a következőképpen alakulnak:

Felnőtt alapcsomag
Kedvezményes havidíj 12 hónapos szerződéssel: 4 000 Ft

Felnőtt optimum csomag
Kedvezményes havidíj 12 hónapos szerződéssel: 8 700 Ft

Kölyök csomag
Kedvezményes havidíj 12 hónapos szerződéssel: 4 200 Ft

Idős csomag
Kedvezményes havidíj 12 hónapos szerződéssel: 6 000 Ft

Tenyésztőknek
A teljes almok számára igénybe vett szolgáltatások tenyésztői árai legalább 3 kölyök esetén érvényesek, minden esetben az adott alom összes kölyke számára meg kell vásárolni a szolgáltatást. Amennyiben 3-nál kevesebb kölyök, vagy nem a teljes alom számára történik a szolgáltatás igénybe vétele, úgy a kedvezményes tenyésztői árak nem érvényesek.

Szerződéskötési szándékodat, vagy bármilyen még esetlegesen felmerülő kérdésedet a rendelő +36 28 789 881-as központ telefonszámán tudod jelezni vagy a [email protected] e-mail címen.

Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
hirdetés
Webshop
További cikkeink

Keresés az oldalon