hirdetés

El tudod képzelni, milyen lehet 8 mentett tacskóval az élet? Mutatjuk!

Gábris Eszter, 2023. április 24 - Képek: YouTube, Instagram – The Weens

Egy kutyát megmenteni szép dolog, kettőt még szebb, nyolcnál viszont már kérdések fogalmazódnak meg mindenkiben. Hiszen miből és hogyan lehet etetni, gondozni, állatorvoshoz hordani és boldoggá tenni ennyi ebet?

hirdetés

Ezekre a kérdésekre igyekszik választ adni Grace, aki nyolc tacskóval osztja meg az életét. És ha hihetünk a TikToknak, az Instagramnak és a vele készült videóknak, elég boldog kis családnak tűnnek ők így együtt.

Grace-t és a kutyákat közel 5 millióan követik a TikTokon és lassan 350 ezren az Instagramon, ami nem csoda. Ahogy ő hívja a kutyáit, a „The Weens” egy nagyon mókás banda. Együtt esznek és alszanak ők mind, név szerint Boots, Bandit, Peanut, Plopper, Tubby, Punkin, Einstein, Meatball, és a plusz egy fő: Simon, a macska.

Ismerjük meg őket egyenként névvel, korral és a kedvenc hobbijukkal együtt.

@yunabugs

Choose your fighter. #fyp #fy #AsSceneOnTubi #PrimeDayDealsDance #mortalkombat

♬ Mortal Kombat – Theme – L’Orchestra Cinematique

És hogy milyen a kutyainfluenszerek élete? Strapás. Meetingek, fotózások és nagy szundikálások tölti ki a napjaikat. Bár haladni kell a trendekkel, ami néha némi beöltözést is kíván, a Weenek boldog, kiegyensúlyozott és egészséges tacskóknak tűnnek, akiknek csak móka és játék minden, ami a hírnévvel jár. És szó szerint is játék, hiszen az együttműködéseknek köszönhetően néha kutyajátékok potyognak az égből.

A gazdi a kutyáknak megfelelően rendezte át az otthonát, hogy a kis lábak számára lépcső vagy nagy mászás nélkül is minden hozzáférhető legyen. Kedvenc tevékenységeik a közös alvás, a közös futás és az autómosó, amit a kutyák valamiért különösen kedvelnek. Márpedig 32 db kutya tappancs mellett – még ha oly aprók is – valószínűleg gyakran kell autót tisztítani.

A sok közös séta és szaladgálás nagyon jó mókának tűnik, remélhetőleg sok közös év vár még Grace-re és a tacskókra!

Europa Event Center
2023. október 28.

A DOGZ konferencia hiánypótló a maga nemében: kiváló lehetőséget teremt arra, hogy kutyás szakemberek, tenyésztők és érdeklődő kutyatartók meghallgathassák egymás véleményét a legfontosabb kérdésekről, aktuális információkat gyűjtsenek és személyes ismeretségekre tegyenek szert. 3 kiemelt témakör, 3 szekcióban, több mint 40 kutyás szakember szereplésével.

Részletek
Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
További cikkeink

Keresés az oldalon