hirdetés

Egy szelíd óriás otthonra talált: megható, hogyan örül a bernáthegyi új gazdájának

Szénási Szimonetta

2022. november 28 - Képek: YouTube

A videó Cosmo, a csaknem 60 kilós bernáthegyi első napjait örökíti meg, amelyet élete legelső otthonában töltött. Leírhatatlan az öröme – de mi mégis megpróbáljuk!

hirdetés

Mindig nagy öröm gazdisodott négylábúakról hírt adni, ám az érzés össze sem hasonlítható az ő boldogságukkal. Ezek a nehéz sorsú állatok gyakran itt, új családjuknál tapasztalják meg először, milyen szeretve lenni. Így történt ez Cosmóval, a bernáthegyivel is, aki korábban még sosem élt valaki házikedvenceként. A szavaknál beszédesebb a róla készült képek és a felvétel.

Cosmo egy nebraskai menhelyről került új családjához New Yorkba./Kép: YouTube

Nebraskai óriás

Cosmo egy nebraskai menhelyen élt, annak hirdetései között talált rá jelenlegi gazdája, Jayne. Ahogy maga meséli, elsőre abszolút őrültségnek tűnt, hogy egy ekkora négylábút választ, ám mint elmondta, első pillantásra úgy érezte, haza kell vinnie.

Könnyes búcsú

Az első találkozás szemlátomást jól sikerült. Jayne előtte nagyon izgult, így még a Cosmónak szánt játékot is elejtette, de amint meglátták egymást, azonnal megvolt az összhang. A kutya szelíden hajtotta fejét leendő gazdája ölébe, majd puszikkal is elhalmozta.

Az angol nyelvű videón Cosmó új életének első időszakába pillanthatunk be.

Mindezek láttán gondozója, Kristy nyugodt szívvel, ám könnyek között engedte útjára nagy barátját. Mint fogalmazott, nem biztos, hogy Cosmo mindent pontosan értett, ám azt érezhette, hogy itt van egy ember, aki azért jött, hogy őt szeresse.

Megérkezés az új otthonba

Cosmo Nebraskából New Yorkba költözött, hogy megkezdje új életét immár gazdis kutyaként. Új otthonában két kisgyerek és két másik kutya is várta, sőt nyuszik is, így rögtön nagycsaládos lett.

Poppy és Grandel, a két másik eb kedvesen fogadták új társukat, a gyerekek pedig teljesen odáig voltak érte. Kölcsönös barátság volt az első perctől.

A gyerekekkel azonnal megvolt az összhang./Kép: YouTube

60 kiló tiszta öröm

Cosmo kicsit megilletődve, ám kíváncsian járta körbe új otthonát, és amint látszik, már az első alkalommal jól érezte magát a barátságos, tágas házban. Pár nap alatt pedig sikerült teljesen birtokba vennie a teljes területet házastól, udvarostól.

Igazán szívet melengető nézni, ahogy 60 kiló tiszta boldogság futkos fel-alá a kertben és hancúrozik önfeledten a többi jószággal.

Cosmo a nyuszikkal is jól kijön./Kép: YouTube

Házon kívül is jó társaság

A bernáthegyi hamar megtanulta, hogyan kell egyedül beszállni az autóba, így aztán elkezdődhetett a világ felfedezése. Cosmo házon kívül is jólnevelt, illedelmes eb, legyen szó étteremről vagy erdei sétáról.

állatok örökbefogadása bernáthegyi kutya és gyerek kutya és gyerekek kutya és nyúl összeszoktatása kutya örökbefogadás mentett állatok mentett kutya mentett kutya nevelése nagytestű kutya nagytestű kutya otthon több kutya tartása

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink