hirdetés

Csepregi Éva: boldog vagyok, hogy ő van nekem

Vermes Nikolett

2023. május 20 - Fotó: Csepregi Éva

Az énekesnő bevallása szerint kutya nélkül lehet élni, de nem érdemes. Charlie nevű kedvence mindenhova elkíséri, legyen szó munkáról vagy magánéletről.

hirdetés

Az emblematikus Neoton Familia énekesnője, Csepregi Éva az a fajta díva, aki nem zárkózik el a kérdések elől. Nyitottan válaszol, ha karrierről, kapcsolatokról vagy éppen arról van szó, aki évek óta hűséges társa. Nem ritka, hogy valahol kutyával jelenik meg, és ez nem véletlen.

Csöpit nem pótolhatja, ő egy új szerelem

A cavalier spániel két éve került Évához, nem sokkal azután, hogy elgyászolta előző kedvencét.

„Csöpivel együtt csináltam végig a válást és a költözést. Mély fájdalmat éreztem, amikor tizennégy év után távozott az örök vadászmezőkre” – mondta a művésznő.

A kistestű kutya sok helyen feltűnt mellette, olyan volt számára, akár egy gyermek. Ezért a gyászidő után az énekesnő hamarosan újra az állattartás mellett döntött. Hiszen tudta, milyen sok boldog percet okoznak a kutyák.

A kutyasétáltatás karban tartja

„Úgy döntöttem, újra kutya anyuka leszek. Tudtam, hogy ő lesz az én kicsi kutyám, Charlie”

Elmesélte, hogy milyen határozott szándékkal indult egykor a kutyáért. A művésznő szívét egy cavalier spániel érintette meg, akinek a Charlie nevet adta. A fiatal eb nagyon aktív, mindig lelkesen köszönti gazdáját, aki azonnal karjai közé veszi a négylábút, és így örülnek egymásnak. A gyönyörű spániel nemcsak a boldogságban , a mozgás szeretetében is osztozik Évával.

Heti kétszer tornázom, és van egy szobabiciklim, amit rendszeresen használok. A kutyám, Charlie miatt mindennap sétálok, ami szintén karbantartja az ízületeket.”

Csepregi Éva kutyával készül az  életmű koncertre

A kutya-mami a lehető legtöbb helyre magával viszi kedvencét. Így Charlie gyakran megfordul a rádiók termeiben, televízió stúdiókban, megbeszéléseken vagy baráti és családi találkozókon.

Csepregi Éva ezzel a tündéri kutyával él

Az életvidám művésznő azt is elárulta, hogy egy tenyészetben választotta két évvel ezelőtt a spánielt, és azóta szüntelenül boldog vele. Mert vannak emberek, akiknél mindig félig tele van a pohár, és Csepregi Éva pontosan ilyen. Számára sosem jelent plusz terhet a felelős állattartás, éppen ellenkezőleg, kitörő lelkesedéssel gondoskodik kedvencéről. Még a jelenlegi sűrű próbaidőszak alatt is, amikor éppen egy életműkoncertre készül, amelyen az elmúlt 50 évben született legkedvesebb dalait adja elő a Neoton Familiával.

 

cavalier king charles spániel felelős állattartás sztárok kutyái

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink