hirdetés

Eltűnt kutyája keresésére indult ez a gősfai nő, azóta senki sem látta

Szénási Szimonetta

2023. január 28 - Képek: Getty Images Hungary; police.hu

A zalaegerszegi rendőrök nagy erőkkel keresik azt a 69 éves nőt, aki elveszett kutyája keresése közben tűnt el.

hirdetés

A rendőrség tájékoztatása szerint Bangó Istvánné 2022. szeptember 26-án tűnt el. A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri az ügyben.

Elveszett kutyáját indult megkeresni

Mint a rendőrségi közleményben olvasható, a 69 esztendős Bangó Istvánné tavaly szeptember 26-án gősfai otthonából indult el, hogy megkeresse elveszett kutyáját. Azóta nem adott életjelet magáról.

Személyleírás

Az asszony 160 centiméter magas, ősz hajú, járása nehézkes. Eltűnésekor fehér cipőt, piros melegítő nadrágot és fekete kabátot viselt, valamint egy barna színű kutyapóráz is volt nála.

Bangó Istvánné./Kép: police.hu

Aki látta, segítsen!

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság azt kéri, hogy aki a képen látható Bangó Istvánnét felismeri, és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-92-311-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Nyomravezetői díj

A rendőrség január 12-én 200.000 forint nyomravezetői díjat tűzött ki. Mint írják, az összeg annak fizethető ki, az eltűnt személy hollétével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, az információja az eltűnt személy megtalálását közvetlenül elősegíti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

elszökött kutya bejelentése eltűnt kutya elszökött póráz rendőrség

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink