hirdetés

Kóbor kutya szökött be egy esküvőre, és azonnal családra lelt: nem akarta elengedni az ifjú párt

Ferenczi Deborah

2022. július 29 - Képek: Instagram

Nem meglepő, hogy a menyasszony és a vőlegény általában azok, akik a legtöbb figyelmet kapják az esküvőn, hiszen róluk szól a nagy nap. Azonban előfordulnak olyan esetek, amikor a vendégek ellopják a showt, főleg akkor, ha éppen teljesen véletlenül toppannak be a nagy eseményre. Ám ebben a kedves történetben, még ez sem adott elegendő okot a haragra, ugyanis a váratlan jövevényt kifejezetten örömmel fogadták a különleges alkalmon.

hirdetés

Egy brazil házaspár, Tamiris Muzini és Douglas Vieira Robert esküvőjén váratlan látogató jelent meg, ugyanis egy végtelenül aranyos kutyus szökött be a nagy eseményre. Az ifjú házasokat elbűvölte ez az imádnivaló lény, aki azonnal az ünneplés reflektorfényébe került. A későbbiekben Braiá Caramelo de Jesus névre keresztelt kutya ellopta a pár szívét. Olyannyira, hogy néhány nappal az esküvő után örökbe is fogadták.

A kutyus azonnal reflektorfénybe került

A történet úgy kezdődött, hogy a kutyus egyszerűen csak elfoglalta a helyét a templom bejáratánál, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Olyannyira otthonosan érezte magát, hogy még kicsit arrébb is kellett tessékelni, hogy a vőlegény be tudjon vonulni az oltárhoz. Így egy kicsit arrébb ment, mikor meglátta az arát, és egyszerűen csak behuppant mellé az autóba, majd még a templom bejáratához vezető úton is elkísérte. Miután a szertartásra nem mehetett be, lepihent a kapuban, és türelmesen megvárta, míg véget nem ért a ceremónia. Közben finoman próbálták arrébb tessékelni, de jóformán semmi sem használt. A kutyus kitartóan várta a párt az ajtóban.

A fájdalmas búcsú

Az esküvő végeztével szinte a teljes násznép megszerette az imádnivaló négylábút. Azonban a program nem engedhette meg, hogy az est további részére is magukkal vigyék az állatot, így legnagyobb fájdalmukra búcsút kellett tőle vennie az egész nászseregnek. Az esküvőszervezőt annyira meghatotta ez, hogy feltette a közösségi oldalára a történetet, ahol a kommentelők szorgosan írták, hogy éppen merre látták a kutyust, akit így könnyedén nyomon lehetett követni.

Az örökbefogadás

Másnapra azonban nyomaveszett a kutyának, hiába keresték, sehol sem találták a jószágot, így újból feltettek egy posztot, de immár úgy, hogy mindenáron meg akarják találni a kutyust. Néhány órával később egy kommentelő fotókat küldött, hogy egy kávézónál próbált élelmet keresni éppen az árva eb. A hölgy, aki megtalálta a kutyát, egészen addig maradt vele, míg a házaspár oda nem ért a kávézóhoz. Mikor megérkeztek, észrevették, hogy a lába eltörhetett, így azonnal állatorvoshoz vitték a kutyát, ahol ellátták a sérülést. Ezek után boldogan haza is vihették magukkal az ebet, akinek megígérték, hogy innentől fogva élete végéig vigyázni fognak rá, és szeretni fogják.

esküvő kóbor kutya kóbor kutyák megmentése kutya örökbefogadás kutyával az esküvőn örökbefogadás

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink