hirdetés

Nem tudja abbahagyni új gazdája ölelését az agyongyötört, megkínzott kutya: csodálatos, ahogy kifejezi a háláját

Ferenczi Deborah

2022. augusztus 4 - Képek: Getty Images Hungary

Maggie, az elképesztően édes kutyus számtalan nehézségen ment keresztül, amíg nem talált szerető családra. Mikor végre eljött ez a pillanat, és olyan gazdira lelt, amilyenre mindig is vágyott, annyira megörült, hogy abba se akarta hagyni az ölelést.

hirdetés

Mary McCraw és férje, Mark néhány hónappal korábban veszítették el mentőkutyájukat, Mischkát rák miatt. Éppen ezért érthető okokból még nem voltak biztosak abban, hogy be tudják tölteni ezt a tátongó űrt, melyet előző szeretett kutyusuk hagyott. Azonban egy nap találkoztak Maggie-vel, és ez mindent örökre megváltoztatott.

Maggie története

Maggie-t korábbi gazdái nagyon elhanyagolták és tenyésztésre használták, így borzasztó szenvedéseken ment keresztül. Majd ezek után a Halfway There Rescue ideglenes menhelyre került, ahol szépen lassan visszanyerhette az erejét. Így, több hónapos gyógyulás után végre készen állt az örökbefogadásra. A gondozói nagyon szurkoltak, hogy mihamarabb sikerüljön egy szerető családot találni Maggie számára, hiszen nagyon vágyott arra, hogy valaki törődjön vele, és igazán szeresse.

Szerelem első látásra

Ugyan a találkozás meg volt szervezve, Mary és Mark eredetileg teljesen kizártnak tartották, hogy ilyen hamar meg tudjanak szeretni egy új kutyust. Azonban a Maggie-vel való találkozás mindent felülírt. McCraw egész pontosan úgy mesélt a dologról, hogy Maggie megolvasztotta a szívét, szinte már első pillantásra. Ugyanis éppenhogy letérdelt a kutyushoz, az máris az ölébe ugrott.

„Ő volt az egyik legaranyosabb kutyus, aki megfordult a menhelyünkön” – teszi hozzá Andra Mack, menhely egyik munkatársa. „Amikor Maggie meglátta az idős házaspárt és az öregúrral egymásra néztek azonnal mindenki érezte, hogy ez egy olyan tökéletes és erőteljes momentum, mintha csak egy filmben lennénk. Mintha csak egymásnak teremtették volna őket.”

A pillanatot csak az tette még szebbé, amikor a kutyus elkezdte úgy ölelni a leendő gazdáját, mintha azt akarná, hogy az soha többé ne engedje el őt. Ez pedig így is lett, ugyanis az idős pár örökbefogadta a kutyust, akinek azóta nagyon boldog élete van.

állatok örökbefogadása gazdi szereti a kutyát hogyan szeret a kutya kutya ölelés örökbefogadás szeret a kutya

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink