hirdetés

Kiképző mutatja meg, hogyan tanítsd meg ülni a kutyádat a megfelelő jutalomfalattal

Hangai Lilla, 2023. március 17 - Kép: Getty Images Hungary

Nagyon fontos, hogy a blöki a tanításkor éhes legyen, így sokkal nagyobb esélyünk van a megfelelő jutalomfalattal motiválni őt. De vajon mit takar a megfelelő jutalomfalat kifejezés? Olyan ételt, ami különleges és nagyon szereti a kutya!

hirdetés

Kasza-Pirka Ildikó kutyakiképző egyszerű és közérthető lépéseken keresztül, számos jótanáccsal fűszerezve mutatja meg, hogyan lehet hatékonyan megtanítani a kutyákat az „Ül!” parancsra. Sokan problémába ütköznek már az első pillanatokban, ugyanis a kutyust egy ismeretlen helyen kezdik el oktatni. Majd azon csodálkoznak, hogy miért nem figyel még annyira sem, mint máskor!? Az ingerszegény környezet és az izgalmas jutalomfalat kiválasztása a nulladik lépés. Ezek az apróságok teljesen megváltoztathatják a nézőpontodat!

Az alábbi videóból azt is megtudhatod, hogy eleinte miért nem érdemes vezényszót használni: 

Europa Event Center
2023. október 28.

A DOGZ konferencia hiánypótló a maga nemében: kiváló lehetőséget teremt arra, hogy kutyás szakemberek, tenyésztők és érdeklődő kutyatartók meghallgathassák egymás véleményét a legfontosabb kérdésekről, aktuális információkat gyűjtsenek és személyes ismeretségekre tegyenek szert. 3 kiemelt témakör, 3 szekcióban, több mint 40 kutyás szakember szereplésével.

Részletek
Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
További cikkeink

Keresés az oldalon