hirdetés

Föld alatti tartályból mentették ki a kis fekete kutyát a tűzoltók Kiskőrös közelében

Szénási Szimonetta, 2023. január 4 - Képek: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság; Bács-Kiskun VMKI

Egy Bács-Kiskun megyei településre, Kaskantyúra siettek a lánglovagok, hogy kimentsenek föld alatti fogságából egy apró, riadt kutyát.

hirdetés

Vasárnap délben a Bács-Kiskun megyei Kaskantyúra riasztották a tűzoltókat, ahol egy kis fekete eb egy föld alatti fém tartály fogságában várta a segítséget – számolnak be az esetről az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közösségi oldalán.

Kövesdi Zsolt tűzoltó őrmester és a mentett kiskutya./Fotó: Bács-Kiskun VMKI

Mint írják, a kiskutya elázva, dideregve, riadt szemekkel leste az érte dolgozó lánglovagokat, akik kötélbiztosítás mellett emelték ki a szerencsétlenül járt jószágot.

A sikeres akció után a csepp négylábú egyik megmentője, Kövesdi Zsolt tűzoltó őrmester kezében fotózkodott, aki csillogó szemmel mutatta be legújabb barátját a kamerának és a nagyérdeműnek.

Europa Event Center
2023. október 28.

A DOGZ konferencia hiánypótló a maga nemében: kiváló lehetőséget teremt arra, hogy kutyás szakemberek, tenyésztők és érdeklődő kutyatartók meghallgathassák egymás véleményét a legfontosabb kérdésekről, aktuális információkat gyűjtsenek és személyes ismeretségekre tegyenek szert. 3 kiemelt témakör, 3 szekcióban, több mint 40 kutyás szakember szereplésével.

Részletek
Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
További cikkeink

Keresés az oldalon