hirdetés

A csepp Rambo gazdára lelt: rendőrnő fogadná örökbe a Monoron talált kiskutyát

Szénási Szimonetta

2022. december 4 - Képek: police.hu

Kocsis Ramóna törzsőrmester munkanapja december 1-jén igazán különlegesen telt, hála éles szemének: járőrözés közben vette észre az utcán szaladgáló kölyökkutyát.

hirdetés

Nagy kalandokban volt része az utcán talált aprócska kiskutyának, akit Kocsis Ramóna törzsőrmester talált autós járőrözés közben Monoron. A rendőr mindent megtett, hogy fellelje mentettje gazdáját, ám nem járt sikerrel. Azonban a kölyök így sem marad árván.

Rambo a legjobb kezekbe került./Fotó: police.hu

Megsajnálta a kicsit

Ahogy a police.hu beszámol a szívmelengető esetről, Kocsis Ramóna éppen járőrözött, mikor az autóból észrevette az utcán céltalanul futkosó kölyökkutyát. Megesett a szíve a kicsin, akit nagyon sajnált az egyedüllét és a cudar időjárás miatt is. Nem hezitált, azonnal félreállt, és magához vette a kutyust.

Kocsis Ramóna törzsőrmester és kollégái szívét elrabolta a kiskutya./Fotó: police.hu

A rendőrkapitányságon kötött ki

Magához ölelve melengette a csepp jószágot, miközben próbálta kideríteni, tartozik-e valakihez. Mivel a kutatás nem járt sikerrel, magával vitte a kutyát a rendőrkapitányságra.

A bájos picur mindenkit egy szempillantás alatt elvarázsolt az őrsön, megetették-megitatták és simogatással halmozták el a hirtelen lett kedvencüket.

Leleményes névadás

A keresztelő sem váratott magára: Ramóna felettese igen praktikusan „fiúsította” Ramóna nevét – kan kutya lévén –, így lett talált kutyájából Rambo.

Biztosan nem marad egyedül

A kis eb óriási szerencséje, hogy a legjobb ember talált rá csütörtök reggel, hiszen ha nem jelentkezik érte senki, a törzsőrmester magához veszi a bájos kölyköt.

gazdi kiskutya kölyök kölyökkutya mentett állatok mentett kutya mentett kutyák örökbefogadás rendőrség utcakutya

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink