hirdetés

Óriási cukiságbomba lett a Közút mentett kutyájából: friss videó Emkáról

Szénási Szimonetta

2023. március 22 - Képek: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Új videót osztottak meg a Magyar Közút mentett kutyájáról, Emkáról. Hihetetlenül nagyot nőtt a kutyus!

hirdetés

Mindig nagy öröm Emkáról, a Magyar Közút mentett kutyájáról hírt kapnunk! Ahogy arról beszámoltunk, a négylábút alig pár hetesen, egy felújítási munkálat előkészítése közben találták a jászberényi mérnökség munkatársai. A kis jószág az út menti árokban sírdogált, elhunyt testvére mellett. Az elárvult kölyök olyannyira elvarázsolta megmentőit, hogy örökbe fogadták.

Kép: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Cseppségből csibész

Az akkor még nevenincs jószágból rövidesen igazi híresség lett. Már a nevét is rajongóinak köszönheti, ugyanis a társaság közösségi oldalán szavazást indítottak, ahol az Emká, azaz MK, mint Magyar Közút lett a befutó. A kis pamacsnak az első perctől igen jó dolga van gondozói körében, az örömteli pillanatoknak és a kis eb cseperedésének pedig mi is szemtanúi lehetünk, hála a róla készült, majd megosztott felvételeknek.

Így szemtanúi lehettünk például Emká első fürdetésének, ahogy arról is megbizonyosodtunk, hogy egy vérbeli, mókás kis rosszcsonttal van dolga a gazdiknak, akiknek fel van adva a lecke, miként fárasszák le az energikus blökit. Sokak kedvence azonban az a kép, amin a kutya „csúnya pulcsiban” feszít egy jótékonysági kampány keretében.

Emká „csúnya pulcsiban” is elbűvölő!/Fotó: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A legfrissebb videón nagyot ámultunk: Emká ugyanis igencsak sokat nőtt az utolsó találkozásunk óta.

Két erős kar is kevés hozzá

Akkor igazán szembetűnő a változás, ha egymás mellé tesszük a megtalálásakor készült fotót a mostanival. Mindkét alkalommal egyik megmentője tartja az ebet, ám míg az első képen Emká még elfér a férfi tenyerében, mostanra már két karral kell tartani a jól megtermett jószágot.

Képek: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Ahogy a felvétel is tanúsítja, Emká nemcsak a bájából, de az életvidámságából sem vesztett egy fikarcnyit sem, sőt mindkét téren csak gyarapodott a szeretnivaló kutyus.

árva kölyök árva kutya boldog boldog kutya boldogság elhagyott állatok elhagyott kutya híres kutya kidobott kölyök kidobott kutya kölyök kölyökkor kutya és ember kutya és ember kapcsolata kutya örökbefogadása mentett állatok mentett kutya örökbefogadás vidámság

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink