hirdetés

Óriási cukiságbomba lett a Közút mentett kutyájából: friss videó Emkáról

Szénási Szimonetta, 2023. március 22 - Képek: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Új videót osztottak meg a Magyar Közút mentett kutyájáról, Emkáról. Hihetetlenül nagyot nőtt a kutyus!

hirdetés

Mindig nagy öröm Emkáról, a Magyar Közút mentett kutyájáról hírt kapnunk! Ahogy arról beszámoltunk, a négylábút alig pár hetesen, egy felújítási munkálat előkészítése közben találták a jászberényi mérnökség munkatársai. A kis jószág az út menti árokban sírdogált, elhunyt testvére mellett. Az elárvult kölyök olyannyira elvarázsolta megmentőit, hogy örökbe fogadták.

Kép: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Cseppségből csibész

Az akkor még nevenincs jószágból rövidesen igazi híresség lett. Már a nevét is rajongóinak köszönheti, ugyanis a társaság közösségi oldalán szavazást indítottak, ahol az Emká, azaz MK, mint Magyar Közút lett a befutó. A kis pamacsnak az első perctől igen jó dolga van gondozói körében, az örömteli pillanatoknak és a kis eb cseperedésének pedig mi is szemtanúi lehetünk, hála a róla készült, majd megosztott felvételeknek.

Így szemtanúi lehettünk például Emká első fürdetésének, ahogy arról is megbizonyosodtunk, hogy egy vérbeli, mókás kis rosszcsonttal van dolga a gazdiknak, akiknek fel van adva a lecke, miként fárasszák le az energikus blökit. Sokak kedvence azonban az a kép, amin a kutya „csúnya pulcsiban” feszít egy jótékonysági kampány keretében.

Emká „csúnya pulcsiban” is elbűvölő!/Fotó: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A legfrissebb videón nagyot ámultunk: Emká ugyanis igencsak sokat nőtt az utolsó találkozásunk óta.

Két erős kar is kevés hozzá

Akkor igazán szembetűnő a változás, ha egymás mellé tesszük a megtalálásakor készült fotót a mostanival. Mindkét alkalommal egyik megmentője tartja az ebet, ám míg az első képen Emká még elfér a férfi tenyerében, mostanra már két karral kell tartani a jól megtermett jószágot.

Képek: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Ahogy a felvétel is tanúsítja, Emká nemcsak a bájából, de az életvidámságából sem vesztett egy fikarcnyit sem, sőt mindkét téren csak gyarapodott a szeretnivaló kutyus.

Europa Event Center
2023. október 28.

A DOGZ konferencia hiánypótló a maga nemében: kiváló lehetőséget teremt arra, hogy kutyás szakemberek, tenyésztők és érdeklődő kutyatartók meghallgathassák egymás véleményét a legfontosabb kérdésekről, aktuális információkat gyűjtsenek és személyes ismeretségekre tegyenek szert. 3 kiemelt témakör, 3 szekcióban, több mint 40 kutyás szakember szereplésével.

Részletek
Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
További cikkeink

Keresés az oldalon