hirdetés

Csúnya pulcsiba öltözött a Közút mentett kutyája: Emká jótékonysági ügyet támogat

Szénási Szimonetta, 2022. december 18 - Képek: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Emká, a Magyar Közút örökbefogadott kedvence jótékonysági kezdeményezés mellé állt, amihez csúnya pulóverbe kellett öltöznie. Eláruljuk, hogy neki ez is jól áll!

hirdetés

Olvasóink jól emlékezhetnek arra a fekete pöttömre, akit egy elérzékenyült útépítő munkás tenyerébe rejtve mutatott meg a világnak. Ő volt Emká, akit a Magyar Közút jászberényi mérnökségének munkatársai találtak mindössze 4 hetesen és pár száz grammosan. A jótettet a négylábú is igyekszik meghálálni, egyrészt állandó vidámságával, amivel bearanyozza gazdái mindennapjait, másrészt olyan jótékonysági ügyek támogatásával, mint a #csunyapulcsibansegitek kampány.

Fotó: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A Gyermekgyógyítókat támogatja

A Csúnya karácsonyi pulcsiban a Gyermekgyógyítókért – 2022 elnevezésű kampány, ahogy a nevében is áll, a Gyermekgyógyítók, azaz a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat munkáját támogatja immár ötödik éve.

Bárki csatlakozhatott a figyelemfelhívó kezdeményezéshez, amihez nem kellett mást tennie, csak december 16-án „csúnya pulcsiba” bújni, majd az erről készült fotót megosztani a #csunyapulcsibansegitek hashtaggel a közösségi média felületein. A 13600-as telefonszámra elküldött 49-es kóddal pedig 5oo forinttal lehet támogatni a szervezet munkáját. A felhívás teljes szövege ITT olvasható.

Négylábú segítő

Ehhez a nemes felajánláshoz csatlakozott Emká is, aki időközben megint hatalmasat nőtt, hosszú bundát növesztett, és már igazi felnőtt külleme van.

A kutyus így hozzájárult a daganatos kisgyerekek gyógyításának jobb körülményeihez, és egészen biztosan sokak napját bearanyozta a kedves képekkel, amik róla készültek!

Europa Event Center
2023. október 28.

A DOGZ konferencia hiánypótló a maga nemében: kiváló lehetőséget teremt arra, hogy kutyás szakemberek, tenyésztők és érdeklődő kutyatartók meghallgathassák egymás véleményét a legfontosabb kérdésekről, aktuális információkat gyűjtsenek és személyes ismeretségekre tegyenek szert. 3 kiemelt témakör, 3 szekcióban, több mint 40 kutyás szakember szereplésével.

Részletek
Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
További cikkeink

Keresés az oldalon