hirdetés

Csúnya pulcsiba öltözött a Közút mentett kutyája: Emká jótékonysági ügyet támogat

Szénási Szimonetta

2022. december 18 - Képek: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Emká, a Magyar Közút örökbefogadott kedvence jótékonysági kezdeményezés mellé állt, amihez csúnya pulóverbe kellett öltöznie. Eláruljuk, hogy neki ez is jól áll!

hirdetés

Olvasóink jól emlékezhetnek arra a fekete pöttömre, akit egy elérzékenyült útépítő munkás tenyerébe rejtve mutatott meg a világnak. Ő volt Emká, akit a Magyar Közút jászberényi mérnökségének munkatársai találtak mindössze 4 hetesen és pár száz grammosan. A jótettet a négylábú is igyekszik meghálálni, egyrészt állandó vidámságával, amivel bearanyozza gazdái mindennapjait, másrészt olyan jótékonysági ügyek támogatásával, mint a #csunyapulcsibansegitek kampány.

Fotó: Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A Gyermekgyógyítókat támogatja

A Csúnya karácsonyi pulcsiban a Gyermekgyógyítókért – 2022 elnevezésű kampány, ahogy a nevében is áll, a Gyermekgyógyítók, azaz a Magyar Gyermekonkológiai Hálózat munkáját támogatja immár ötödik éve.

Bárki csatlakozhatott a figyelemfelhívó kezdeményezéshez, amihez nem kellett mást tennie, csak december 16-án „csúnya pulcsiba” bújni, majd az erről készült fotót megosztani a #csunyapulcsibansegitek hashtaggel a közösségi média felületein. A 13600-as telefonszámra elküldött 49-es kóddal pedig 5oo forinttal lehet támogatni a szervezet munkáját. A felhívás teljes szövege ITT olvasható.

Négylábú segítő

Ehhez a nemes felajánláshoz csatlakozott Emká is, aki időközben megint hatalmasat nőtt, hosszú bundát növesztett, és már igazi felnőtt külleme van.

A kutyus így hozzájárult a daganatos kisgyerekek gyógyításának jobb körülményeihez, és egészen biztosan sokak napját bearanyozta a kedves képekkel, amik róla készültek!

állatok örökbefogadása daganatos beteg daganatos betegség figyelem felhívás gyerek gyerek és kutya jótékonyság kutya és gyerekek kutya örökbefogadás mentet kutya mentett állatok

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink