hirdetés

A mentős visszament a menhelyre adott kiskutyáért: a 8 hetes kölyköt Hajdú-Bihar megyében tették utcára

Szénási Szimonetta

2022. november 23 - Kép: Országos Mentőszolgálat

A sovány, kullancsokkal teli kiskutyából a világ legboldogabb jószága lett, hála kétszeres megmentőjének, egy mentőtisztnek.

hirdetés

Nagy szerencséje volt annak a 8 hetes kölyökkutyának, akit nagy valószínűséggel egy autóból tettek ki az út szélére Hajdú-Bihar megyében, ám épp arra járt a Polgári Mentőállomás egyik mentőegysége. Ennek hála ma már végtelenül boldog házi kedvenc.

Nem hagyták magára

Ahogy az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán beszámolnak róla, a kiskutyát a mentősök az autóból vették észre, és nem hagyták cserben a szerencsétlen jószágot. A kutyus nagyon szelíd volt, ám csontsovány, teli kullanccsal.

Először menhelyre került

A mentősök egy közeli menhelyet, a Pacsi Kutyamenhely Alapítványt hívták fel, ahol rögtön fogadták is a talált kutyát. Ezt követően folytatták tovább az aznapi szolgálatot.

Álmatlan éjszakák

Ám az egység gépkocsivezetőjét nem hagyta nyugodni a kutya sorsa. Több éjszakát töltött álmatlanul, míg végül döntött: visszament a menhelyre, és örökbefogadta az időközben Lokinak keresztelt jószágot, aki elmondása szerint a világ legboldogabb kiskutyusa lett.

állatmentők árva kölyök kidobott kölyök kidobott kutya kiskutya kölyök kölyökkutya menhely mentett állatok mentett kutya mentett kutya nevelése mentő

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!