hirdetés

Tűzoltók mentették ki a kútba esett tacskót Udvaron: egy bátor lánglovag kötélen ereszkedett utána

Szénási Szimonetta, 2022. október 8 - Képek: Baranyai MKI

A mohácsi tűzoltók siettek annak a szerencsétlenül járt kutyának a segítségére, aki egy 15 méter mély kútba esett bele. Mivel a kútban víz is volt, így nem sokon múlt a tragédia.

hirdetés

Hála a gazdája és a tűzoltók gyors közbeavatkozásának, már jól van az a szálkás szőrű tacskó, aki egy 15 méter mély kútba pottyant bele, aminek az alján mintegy fél méter magasan állt a víz. Az esetről az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság számolt be közösségi odalán.

Egy tűzoltó kötélen ereszkedett le a tacskó után. / Fotó: Baranya MKI

Gazdája gyorsan reagált

Mint írják, az eb gazdája szerencsére látta a balesetet, és azonnal egy vödröt eresztett kedvence után, amibe a kiskutya bele tudott kapaszkodni. Így várta megmentőit, akik rövidesen meg is érkeztek a mohácsi hivatásos tűzoltók képében.

Kötélen ereszkedett a kutya után

Az egyik lánglovag kötélen ereszkedett a riadt tacskó után, aki addig is kitartóan kapaszkodott az utána engedett „mentőövbe”. A tűzoltó szerencsésen felszínre hozta a tacsit, aki épségben került haza a veszélyes kalandot követően.

Europa Event Center
2023. október 28.

A DOGZ konferencia hiánypótló a maga nemében: kiváló lehetőséget teremt arra, hogy kutyás szakemberek, tenyésztők és érdeklődő kutyatartók meghallgathassák egymás véleményét a legfontosabb kérdésekről, aktuális információkat gyűjtsenek és személyes ismeretségekre tegyenek szert. 3 kiemelt témakör, 3 szekcióban, több mint 40 kutyás szakember szereplésével.

Részletek
Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
További cikkeink

Keresés az oldalon