hirdetés

Képek alapján meg tudod különböztetni a kutyafajtákat? – Kvíz

Molnár Enikő

2024. február 19 - Képek: Getty Images Hungary, Az Én Kutyám

A kutyák világában vannak nagyon hasonló külsejű fajták, így néha nehéz lehet megkülönböztetni őket. Ha úgy érzed, hogy neked menne, töltsd ki kvízünket!

hirdetés

Minden kutya egyedi és különleges és minden fajtának megvannak a sajátosságai. Ennek ellenére tagadhatatlan, hogy vannak nagyon hasonló külső jegyekkel rendelkező négylábúak, amiket „avatatlan szemmel” igazán nehéz lehet megkülönböztetni. Itt az idő, hogy teszteld a tudásod!

Az alaszkai malamut és a szibériai husky között lévő hasonlóság is sokak számára megtévesztő. A képen egy malamut pózol. (Fotó: Az Én Kutyám)

 

Reméljük, élvezted a játékot még akkor is, ha esetleg nem sikerült úgy, ahogy szeretted volna.  Az FCI nyilvántartásában 356 hivatalosan elfogadott kutyafajta szerepel, így nem szégyen, ha nem mindig tudunk különbséget tenni közöttük. Ha szereted a kihívásokat és gyakorolnád még a kutyák felismerését, akkor nézz körül a kvízeink között. Amennyiben kifejezetten a magyar kutyafajtákkal kapcsolatban szeretnéd megmérettetni magad, akkor kattints ide.

Tudj meg mindent hamarabb a kutyás élet szakértőitől! Az én kutyám YouTube csatornájának előfizetőjeként már szerdánként meghallgathatod a DOGZ Podcast legfrissebb epizódjait.

kutya kvíz kutyafajták kvíz

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink