hirdetés

Így alakult át Spoti, a kóbor kutya az állatvédők kezei között: lobonca alatt egy bűbájos eb lapult

László Enikő

2022. szeptember 23 - Forrás és kép: Hangya Közösség

Hihetetlen változáson ment át a kóbor kutya. Átalakulásáról készített videón látszik, hogy hatalmas szőrétől megszabadulva élvezi a tisztaság és a szőnyeg érzésének örömét.

hirdetés

Általában, aki loncsos kóbor kutyát lát, nem éppen azt érzi, hogy haza szeretné vinni. Pedig csak egy kis fantázia kell hozzá: Spoti büdös lobonca pihe puha bundát és egy igazán szép kutyát rejtett. Általában a gondoskodó szeretet változtatja meg ezeket az ebeket, de Spotival már egy kozmetika is csodát tett.

Ide kattintva megtekintheted a Spotiról készült kisfilmet.

Sajnos nem egyedi eset

Sajnos az emberi felelőtlenség miatt nagyon sok kutya kerül utcára. Már az állatvédő szervezetek sem bírják a mentésüket. Spoti története az állatvédők számára szokványos. Valaha volt gazdája, de jelenleg elhagyatottan próbált túlélni egy borsodi településen.

Nem ez a Hangya Közösség első mentése, több mint 12 éve végzik állatvédő tevékenységüket. Elsősorban a vidéki menhelyek támogatására jöttek létre. Az évek során ezt bővítették állatvédő szervezetekre, jelenleg 350 szervezettel tartják a kapcsolatot.

Spoti 2 nap alatt az internet sztárja lett, a közösségi hálón (Facebook, Instagram, Tiktok) csaknem ezer hozzászólást kapott. Reméljük, a szerető gondoskodásnak köszönhetően igazán boldog éveket élhet még! #HajráSpoti

állatmenhely állatmentés állatvédelem átalakulás előtte utána kóbor kutya menhely

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink