hirdetés

Így kivirultak a kutyák az örökbefogadás után: előtte-utána fotókon mutatjuk a szeretet erejét

Ferenczi Deborah

2022. június 6 - Képek: Boredpanda.hu

A kutyáknak lételemük, hogy szeretve legyenek. Az örökbefogadás után egészen kivirulnak, ha végre foglalkoznak velük. Hoztunk 8 nagyon aranyos képet arról, miként változtak meg kívül-belül ettől.

hirdetés

Az alábbi képeken 8 kutyát mutatunk be, akik tökéletes példái annak, hogy egy szerető környezet mennyit számít egy állat számára. Ebben az esetben a képek többet mondanak ezer szónál.

1. Íme Ginkó, aki 9 hónap után egészen megváltozott. Nézd, milyen egészséges kutyus lett!

2. Mighty, aki 1 év után szinte felismerhetetlenül nagy változáson ment keresztül.

3. Luna már 6 éve van újdonsült gazdáival. Ugye milyen szép kutyus lett?

4. Toby-t gazdái egy árokba zuhanva találták meg. A baleset következtében elvesztette a mozgáskészségét a hátsó lábaira. Azonban újdonsült tulajdonosai megoldották a problémát, és mára már ilyen menő mozgássegítő eszközzel járja a világot.

5. Bámulatos, hogy mennyire meg tud újulni egy kutyus szerető környezetben. A két kép között mindössze 2 év telt el.

6. Olly-t Dél-Koreából mentették meg, méghozzá attól, hogy elfogyasszák. De egy csodálatos menhelynek köszönhetően már két éve otthonra talált.

7.  Joker nagyon szeretetéhes volt, amikor gazdáihoz került. Nos, ez nem csoda, hiszen nézd, hogy kivirult az egészséges táplálástól és attól, hogy végre ő is tartozik valahová.

8. Erre az ebre egy napon munkába menet találtak rá egy vidéki földút közepén. Egyértelműen bántalmazták korábban. Aki pedig rátalált, mára már boldog gazdája a kutyusnak.

állatok örökbefogadása cuki képek kutyákról kutya örökbefogadás örökbefogadás

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!