hirdetés

Jennifer Aniston életét így változtatta meg az örökbefogadás

Hangai Lilla

2023. május 30 - Képek: Getty Images Hungary

A Jóbarátok gyönyörű színésznője nemcsak jellegzetes hajkoronájáról ismert, hanem a kutyák iránti rajongásáról is. Idén már három éve, hogy örökbefogadta Lord Chesterfield nevű kutyusát. Ám nem ő volt az első a családban!

hirdetés

Az akkor még aprócska bolyhos négylábú ma már igazi nagyfiú! A színésznő egyszerűen csak úgy nyilatkozott, hogy: elrabolta a blöki a szívét. A képeket látva ezt nem is csodáljuk! Így telik Jennifer Aniston és kutyája, azaz kutyái mindennapjai.

A színésznő és Lord Chesterfield:

A népes Aniston család

Jennifer Aniston életében nem Lord Chesterfield az első négylábú. Büszke gazdája már egy Clyde nevű schnauzer keveréknek és egy Sophie nevű, fekete-fehér bull mix kutyának is. Így beszélt róluk az InStyle magazinnak: „Sophie nem törődik a játékokkal, Clyde viszont a megszállottjuk. Eltemeti őket mindenhol a birtokon. Aztán jött Chesterfield, szintén a játékok iránti túláradó szeretettel, és háború lett.” Valószínűleg sok kutyásnak ismerős lehet a szituáció…

Így mentek munkába Clyde-dal:

Jennifer Aniston többi kutyája is ökökbefogadott eb volt

A színésznőnek mindig is voltak kutyái, Clyde és Sophie előtt is, ráadásul mind örökbefogadott ebek. A Jóbarátok forgatásának idején például egy német juhászkutya keveréket mentett meg, aki Dolly Parton countryénekesnő után kapta a nevét. Dolly 2019-ben, több mint 10 év után távozott az örök vadászmezőkre. Ilyen gyönyörű sorokkal búcsúzott tőle volt férje, Justin Theroux Instagramon: „Ma este, naplementekor, hősies küzdelem után leghűségesebb családtagunk és védelmezőnk, Dolly A. letette kardját és pajzsát. A teljes családja körbevette.”

Sophie, Lord Chesterfield és Clyde együtt: 

Lord Chesterfield bemutatkozó posztjában a Jóbarátok sztárja megköszönte a Wagmor Pets nevű szervezetnek is, ahonnan örökbefogadta kedvencét. Kiemelte, hogy milyen elkötelezett munkát végeznek az állatmentés terén. Több ezer komment érkezett a blöki első fotójához, mindenki olvadozott tőle. Egy szemfüles rajongó szerint nagyon hasonlít Lord Chesterfield Marley-hoz, aki a címszereplője volt a Marley meg én című filmnek, amiben Jennifer Aniston és Owen Wilson játszott együtt.

A Lord Chesterfield 1. szülinapján közzétett poszt: 

Az örökbefogadás mellett

Természetesen megértjük azt is, ha fajtatiszta kutyust szeretnél tenyésztőtől (és ezzel nincs is semmi baj, nem kell rosszul érezned magad miatta!), de ha nyitott vagy az örökbefogadásra, akár fajtamentőktől is hozhatsz el négylábút. Így nemcsak az ő életét mented meg, hanem egy másik kutyáét is, akinek így lehetősége lesz bekerülni a menhelyre, hogy ezáltal esélye legyen neki is egy állandó, szerető otthont találni.

állatok örökbefogadása hírességek kutyái Jennifer Aniston kutya örökbefogadás kutya örökbefogadása örökbefogadás sztárok kutyái

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink