hirdetés

„A kutya a Jóisten legédesebb teremtménye”: magyar sztárok, akik nem tudnak négylábú társuk nélkül élni

Hangai Lilla

2023. április 14 - Képek: Vecsei H. Miklós Instagram, Keresztes Ildikó Instagram, Mimó Instagram, Weisz Fanni Instagram, Ördög Nóra Instagram

Öröm nézni, hogy kis hazánk utcáin hány lelkes kutyás rója az aszfaltot. Kutyatartónak lenni különlegese élmény; nemcsak egy hűséges baráttal leszünk gazdagabbak, hanem egy támogató közösségnek is részesei leszünk. Nem csoda hát, ha kedvenc magyar hírességeink között is akad jó néhány, akik majd kicsattannak a büszkeségtől, ha négylábú barátjukról van szó.

hirdetés

A teljesség igénye nélkül mutatjuk a magyar hírességeket és kedvenceiket.

1. Vecsei H. Miklós, Hasi

Junior Prima-díjas színész, költő, podcast műsorvezető, dramaturg, kutyarajongó. Szerethetőségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy mindenki csak Hasinak szólítja, még azok is, akik csak a színpadról vagy az alkotásain keresztül ismerik. Nem is tudnánk másként elképzelni, mint kutyásként.

Egy interjúban elmondta, hogy: „A kutya szerintem a Jóisten legédesebb teremtménye…”. Bogyó névre hallgató szénfekete pulija számára a nyugalom szigetét testesíti meg, elhozza a pihenést még a legelfoglaltabb hétköznapokban is. Tökéletes kapcsolatnak tűnik az övék.

2. Keresztes Ildikó

A művésznő Instagram-profiljának állandó vendégszereplője kedvence, az elegáns kis fekete csivava, Liza. Ildikó és négylábú barátja teljesen össze vannak nőve. Imádjuk nézni, ahogy Liza elkíséri őt még a próbákra és fotózásokra is. A művésznő tavaly nagyon bátran, egy Facebook-posztban beszámolt arról, milyen gondolatai lehetnek egy gazdinak.

„Vállaltam azt, hogy amíg velem van, mindent megadok neki, gondoskodom róla, és ha beteg, orvoshoz viszem. Vállaltam azt, hogy szűkebb lesz a pénztárcám, kutyaszőrös lesz minden ruhám, tönkremennek dolgaim. Tudtam, hogy amíg kicsi, szétrághat mindent, bepisil, bekakil, takarítanom kell utána folyamatosan. De én akartam. Nem mondom, hogy mindig könnyű, hogy nincs pillanat, amikor melegebb éghajlatra kívánom és kiabálok vele. Sokszor van ilyen is, és lesz is még. De sosem tudok rá igazán haragudni. A tárgyak pótolhatók, a szőnyeg kipucolható, a ruhám kimosható. Nem pótolható viszont az a csillogó szempár, aki annyira örül nekem, amikor hazaérek, hogy majd szétesik ugrálás közben.”

3. Puskás-Dallos Bogi és Puskás-Dallos Peti

Bogi és Peti négylábú szerelemgyereke Mimó névre hallgat. Az örökbefogadott kislegény, akinek saját Instagram-profilja is van, júliusban ünnepelte első szülinapját, ahol még pezsgőt is kapott.

Mimó fiatalkora ellenére máris címlapsztár. Pózolt már gazdijával, Bogival, hogy felhívja a figyelmet az állatvédelem fontosságára. Innen is gratulálunk!

4. Weisz Fanni

Egy percig sem csodálkoztunk, amikor megtudtuk, hogy a bájos modell is kutyamániás. Fanni és pomerániai törpespicce, Szőlőke nemrég még egy legstílusosabb kutya-gazdi párosoknak szóló rendezvényen is felvonult. És valóban, tényleg az egyik legsikkesebb páros, akiket valaha láttunk.

5. Ördög Nóra és Nánási Pál

Nóráék élete ennél már nem is lehetne idillibb. Aztán megtudtuk, hogy ők is támogatják az örökbefogadást. Mentett kutyusuk, Sári egyből teljes családtaggá vált, így ha még csak fontolgatod az adoptálást, szerintünk ez a tökéletes jel az igenre. Sári néha még fotós papáját is elkíséri a stúdióba. Egy jólnevelt, és nem utolsó sorban nagyon csinos fiatal hölggyel állunk itt szemben. Öröm látni, amikor a menhelyi kutyusoknak megadatik, hogy minden újabb napjuk életük legboldogabbja legyen.

Nem számít, hogy gazdagok vagyunk vagy szegények, introvertáltak vagy extrovertáltak, családosak vagy egyedülállóak; bármilyen helyzetben is vagyunk, a kutyák mindig képesek boldogságot hozni az életünkbe.

ember és kutya barátság ember és kutya kapcsolat ember és kutya kötődés ember hatása kutyára felelős kutyatartás gazdi szereti a kutyát hazai kutyatartás híres kutya hírességek kutyái kutya ember kapcsolat kutya örökbefogadás kutyatartás

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink