hirdetés

6 ötlet kutyusod születésnapi bulijára: így ünnepeljétek az évfordulót

Ferenczi Deborah

2022. január 25

Gondolkoztál már azon, hogy a kutyusodnak rendezel születésnapi bulit? Elképzelhető, hogy kicsit elrugaszkodott ötlet, de miért ne érdemelné meg ő is egy évben egyszer azt, hogy az a nap csakis róla szóljon? Így ötleteket hoztunk arra, hogy miként lepd meg a kutyád születésnapjára.

hirdetés

Érdemes lehet egy kicsit különlegessé tenni ezt a napot. Gazditól és az eb vérmérsekletétől – no meg a járványhelyzettől – függően csaphatsz nagy partit vagy lehet épp hosszabb egy kicsit az aznapi séta.

A tökéletes ajándék

Érdemes lehet valami különleges ajándékot venni neki ebből az alkalomból. Egy új, extra ráncigálnivalót, esetleg labdát, vagy valamiféle ügyességi játékot, mellyel boldogan eljátszhat. Ha kedvenced bolondul a különféle labdákért, egy kisebb elkerített helyiséget is létrehozhatsz, ami telis-tele van különféle méretű és formájú labdákkal.

Díszítsd fel a lakást!

Bár lehet, hogy a kutya kevésbé fogja értékelni, mint te magad, ettől függetlenül érdemes lehet egy valódi szülinaphoz híven feldíszíteni a lakást. Akár kicsit gondolkozhatsz kreatívabban is és csont alakú lufikkal is díszítheted az otthonod, így is kifejezve azt, hogy ez elsősorban a kutyáról szól. Arra azonban nagyon vigyázz, hogy a különböző kellékek kutyabiztosak legyenek, nehogy kárt tegyen bármi is az ünnepeltben.

Kutyabarát torták

Gondoltad volna, hogy létezik kutyabarát születésnapi torta? Meg is rendelheted, de te magad is elkészítheted. Ha nem szeretnél hosszan bíbelődni, a mindennapos ételét formázd torta alakúra, és máris kész a születésnapi meglepetés. Azt reméljük, mondanunk sem kell, hogy a csokoládé, a mazsola, a xilit, s úgy általában az embereknek szánt édesség nem alkalmas arra, hogy kutyád fogyasszon belőle.

Hívd meg a kutyusod barátait és azok gazdáit!

Ha kedvenced különösképpen kedvel egy-egy ebet a kutyafuttatóból, biztosan jól fogja érezni magát a barátai társaságában. Érdemes lehet a vendégeknek is kitenni némi csemegét, megfelelő mennyiségű vizet és természetesen rengeteg játékot, hogy boldogan tudják elütni az időt. Ezen felül pedig ne feledkezz meg a gazdáikról sem, ha a járványhelyzet engedi, hívd be és kínáld őket is finomságokkal.

Játékok

Érdemes lehet szervezett játékokat is játszani, amikbe esetleg a kutyusok gazdáit is belevonhatod. Legyen szó közös bújócskázásról, esetleg ügyességi játékokról, kötélhúzásról, vagy komolyabb akadálypályáról, a lényeg, hogy ne csupán a kutyák, de a gazdáik is élvezzék az adott játékokat. Olyanokat találj ki, amikbe őket is könnyedén belevonhatod, lehetőleg szabadtéren.

Köszönő ajándék

Végezetül kedves gesztus lehet ajándékokat adni a kutyusoknak és gazdáiknak, megköszönve, hogy rész vettek ezen a kisebb ünnepségen. Lehetnek benne olyan apróságok, mint egy kisebb játék, esetleg valami biztonságosan fogyasztható finomság.

(Képek: Getty Images Hungary)

játék a kutyával kutya buli kutya szülinap kutyabarát süti szülinap

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!