hirdetés

10 felemelő kép a kutyák szeretetéről, hogy igazán vidám napod legyen – Mutatjuk a kedvenceinket

Ferenczi Deborah

2022. május 26 - Képek: Twitter, Getty Images Hungary

Te is szeretsz aranyos képeket nézni a kutyusokról? Összegyűjtöttünk 10 olyan imádnivaló képet, melyek biztosan téged is jobb kedvre derítenek!

hirdetés

Az alábbi képek a kutyusok önzetlen szeretetéről mesélnek. Sok esetben egy kép többet mond ezer szónál. Ezekben az esetekben ez valóban így van.

1. Az otthonra találás

Így mosolyog a megtört kutyus, amikor rájön, hogy végre szerető otthonra talált! Nincs ennél nagyobb bizonyíték arra, hogy mennyire fontos az ebeknek egy szerető környezet. Íme az előtte – utána képek.

2. Barátság a legnehezebb időkben

Az egyik kutyusnak komoly amputációs műtétje volt, amiből éppen felépülget. Látható, hogy hogyan próbálja enyhíteni a fájdalmát a másik eb. Íme az igaz barátság.

3. Együtt egy életen át

Az első képen a fiú még kisbabaként látható a kutyussal, míg a második képen már felnőttként. Ez az igazi szeretet!

4. Hűséges társak

Egy hajléktalan férfit bevittek a kórházba, kutya barátai pedig egészen odáig kísérték. Majd várták az ajtóban, hogy végezzen.

5.  A szomszéd kutyája mindig…

A kép tökéletesen leírja az érzést, hogy milyen az, amikor nagyon akarsz kutyát, de neked nem lehet, viszont a szomszédodnak igen.

6. Önfeláldozó szeretet

Egy nő képes volt a saját kabátját is odaadni a kutyusnak, aki a téli hidegben magányosan és vacogva várt a posta előtt.

7. Amikor a kisgyerek gondoskodik a kutyáról

A kép előzménye, hogy egy anyuka megkérte a 4 éves kisgyermekét, vigye el aludni az aznap beszerzett kiskutyát. A kisgyermek pedig nem elég, hogy betakargatta a kölyköt, de még a kedvenc játékát is odatette a jószág mellé.

8. A találkozás pillanata

A régóta elveszett kutyust megtalálták és visszaszolgáltatták a gazdájának. Íme a megható pillanat!

9. A bár sztárja

Ez a közkedvelt kutyus és kedves gazdája az egyik punk bár fölött lakik. Jól látható, ahogyan a törzsvendégek rajonganak az ebért.

10. Nézd a játékom!

Végül pedig következzen az egyik legaranyosabb kép. Az egyik kutyus a piros lámpánál álló autóban felfedezett egy másik ebet, akivel rövid konzultáció után annyira összebarátkozott, hogy még kis plüss játékát is megmutatta neki. Hát nem aranyos?

Reméljük sikerült egy kis örömöt csalnunk a mai napba ezekkel a végtelenül aranyos képekkel!

kutya fényképek kutya szeretet kutyás képek megható kutyás történetek

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink