hirdetés

A póráz barbár dolog? Első podcastünkben Korom Gábor és Lukács Miki tabudöntögető beszélgetését hallhatjátok

László Enikő, 2023. április 20 - Kép: Kiss Marietta Panka

Az ivartalanítás veszélybe sodorja a kutya mint faj jövőjét? Melyik kutyát vigyük haza a menhelyről? Miért barbár dolog a póráz? Többek között ezekről is szó esett podcastünk első adásában, melyben Korom Gábor és Lukács Miki volt Soós Andi vendége.

hirdetés

Korom Gábor az ország egyik leghíresebb kutyaszakértője, -kiképzője, a Tükör Módszer és a speciális kölyökprogram megalkotója. Lukács Miki médiaszakember számára sem ismeretlen Korom Gábor neve. A két cane corso tulajdonosa járt már Gábor óráin, hiszen számára is fontos a felelős kutyatartás.

Véleményüket pedig egyikőjük sem rejti véka alá, így az Az Én Kutyám első podcastadását mindenképp érdemes meghallgatnod, mert igen elgondolkodtató témákat feszegetnek benne, melyeket sokak tabuként kezelnek.

Kövess minket, hogy ne maradj le csütörtökönként megjelenő adásainkról, melyekben Soós Andi kérdez ismert állatbarát hírességeket és kutyás szakértőket 8 adáson keresztül!

Europa Event Center
2023. október 28.

A DOGZ konferencia hiánypótló a maga nemében: kiváló lehetőséget teremt arra, hogy kutyás szakemberek, tenyésztők és érdeklődő kutyatartók meghallgathassák egymás véleményét a legfontosabb kérdésekről, aktuális információkat gyűjtsenek és személyes ismeretségekre tegyenek szert. 3 kiemelt témakör, 3 szekcióban, több mint 40 kutyás szakember szereplésével.

Részletek
Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
További cikkeink

Keresés az oldalon