hirdetés

A póráz barbár dolog? Első podcastünkben Korom Gábor és Lukács Miki tabudöntögető beszélgetését hallhatjátok

László Enikő

2023. április 20 - Kép: Kiss Marietta Panka

Az ivartalanítás veszélybe sodorja a kutya mint faj jövőjét? Melyik kutyát vigyük haza a menhelyről? Miért barbár dolog a póráz? Többek között ezekről is szó esett podcastünk első adásában, melyben Korom Gábor és Lukács Miki volt Soós Andi vendége.

hirdetés

Korom Gábor az ország egyik leghíresebb kutyaszakértője, -kiképzője, a Tükör Módszer és a speciális kölyökprogram megalkotója. Lukács Miki médiaszakember számára sem ismeretlen Korom Gábor neve. A két cane corso tulajdonosa járt már Gábor óráin, hiszen számára is fontos a felelős kutyatartás.

Véleményüket pedig egyikőjük sem rejti véka alá, így az Az Én Kutyám első podcastadását mindenképp érdemes meghallgatnod, mert igen elgondolkodtató témákat feszegetnek benne, melyeket sokak tabuként kezelnek.

Kövess minket, hogy ne maradj le csütörtökönként megjelenő adásainkról, melyekben Soós Andi kérdez ismert állatbarát hírességeket és kutyás szakértőket 8 adáson keresztül!

felelős kutyatartás ivartalanítás Korom Gábor kutyakiképzés kutyakiképző Lukács Miki Podcast póráz póráz nélküli kutyasétáltatás szakértők

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink