hirdetés

Kutyát szeretnél, de nem tudod, melyik tenyésztőtől érdemes vásárolni? Segítünk!

Márton Attila, 2020. június 29

Milyen a megbízható tenyésztő? Milyen jelekből következtethetsz arra, hogy az, akitől kutyát vennél, nem feltétlenül a leglelkiismeretesebb szakember? Videónkból kiderül.

hirdetés

Fontos, hogy ne csak egy tényezőt vegyél figyelembe, amikor a tenyésztő személyét illetően vacillálsz. Sajnos rengeteg a trükköző, anyagias szaporító, ezért szükséged lesz egy kis rutinra, illetve néhány tapasztalt kutyatartótól származó jó tanácsra ahhoz, hogy csakugyan az optimális döntést hozd meg.

Márton Attila, a Kutyás Újságírók Világszövetségének alelnöke elmondja, melyek azok a gyanús jelek, amelyek mindig elárulják az inkorrekt szaporítókat, és mi jellemzi a tisztességes, minőségi munkát végző tenyésztőket.

(Kép: Getty Images Hungary)

Europa Event Center
2023. október 28.

A DOGZ konferencia hiánypótló a maga nemében: kiváló lehetőséget teremt arra, hogy kutyás szakemberek, tenyésztők és érdeklődő kutyatartók meghallgathassák egymás véleményét a legfontosabb kérdésekről, aktuális információkat gyűjtsenek és személyes ismeretségekre tegyenek szert. 3 kiemelt témakör, 3 szekcióban, több mint 40 kutyás szakember szereplésével.

Részletek
Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
További cikkeink

Keresés az oldalon