hirdetés

Programajánló: agility kutyás családi nap most szombaton a Városligetben

Hangai Lilla

2023. április 25 - Képek: Getty Images Hungary

Április 29-én, azaz most szombaton délelőtt 10 órás kezdéssel a Városligetben agility kutyás családi napot szervez a Magyar Agility Szövetség és a Kutya Guru kutyaiskola. Az ingyenes rendezvény 10 órakor kezdődik és a futam mellett egy oktatáson is részt vehetnek az odalátogatók.

hirdetés

Bár az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A parkolással sem lesz gondod, ugyanis minden regisztrálónak 2 órát biztosítanak ingyenesen a szervezők a mélygarázsban.

A program

A rendezvény egy 2 órás agility versennyel indul, ami 12 óráig tart. Ezt követően a gazdik 12.00 és 12.45  között egy oktatást hallgathatnak végig. A témája a mi szívünkhöz is nagyon közel áll: a behívásról és a jobb együttműködésről hallhattok az oktatóktól. A verseny ezt követően folytatódni fog egészen 14.45-ig. Az esemény teljes ideje alatt pedig a Noé Állattotthon bulldog fajtamentésének részére gyűjtés is zajlik majd. A technikai szünet leteltével 15 órától hallgatható meg az eredményhirdetés.

Ha nem ismerős számodra az agility, akkor is érdemes ellátogatni, hiszen testközelből látva a sportot te is és kedvenced is kedvet kaphattok hozzá. Ha előzetesen ismerkednél vele, itt írtunk róla bővebben.

Az esemény Facebook-oldalát itt éred el, itt pedig regisztrálhatsz.

agility Budapest család közös program kutyás program programajánló

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink