hirdetés

Programajánló: agility kutyás családi nap most szombaton a Városligetben

Hangai Lilla, 2023. április 25 - Képek: Getty Images Hungary

Április 29-én, azaz most szombaton délelőtt 10 órás kezdéssel a Városligetben agility kutyás családi napot szervez a Magyar Agility Szövetség és a Kutya Guru kutyaiskola. Az ingyenes rendezvény 10 órakor kezdődik és a futam mellett egy oktatáson is részt vehetnek az odalátogatók.

hirdetés

Bár az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A parkolással sem lesz gondod, ugyanis minden regisztrálónak 2 órát biztosítanak ingyenesen a szervezők a mélygarázsban.

A program

A rendezvény egy 2 órás agility versennyel indul, ami 12 óráig tart. Ezt követően a gazdik 12.00 és 12.45  között egy oktatást hallgathatnak végig. A témája a mi szívünkhöz is nagyon közel áll: a behívásról és a jobb együttműködésről hallhattok az oktatóktól. A verseny ezt követően folytatódni fog egészen 14.45-ig. Az esemény teljes ideje alatt pedig a Noé Állattotthon bulldog fajtamentésének részére gyűjtés is zajlik majd. A technikai szünet leteltével 15 órától hallgatható meg az eredményhirdetés.

Ha nem ismerős számodra az agility, akkor is érdemes ellátogatni, hiszen testközelből látva a sportot te is és kedvenced is kedvet kaphattok hozzá. Ha előzetesen ismerkednél vele, itt írtunk róla bővebben.

Az esemény Facebook-oldalát itt éred el, itt pedig regisztrálhatsz.

Europa Event Center
2023. október 28.

A DOGZ konferencia hiánypótló a maga nemében: kiváló lehetőséget teremt arra, hogy kutyás szakemberek, tenyésztők és érdeklődő kutyatartók meghallgathassák egymás véleményét a legfontosabb kérdésekről, aktuális információkat gyűjtsenek és személyes ismeretségekre tegyenek szert. 3 kiemelt témakör, 3 szekcióban, több mint 40 kutyás szakember szereplésével.

Részletek
Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
További cikkeink

Keresés az oldalon