hirdetés

Te mennyire ismered a kutyádat? Teszteld kvízünkben, melyik hanggal mit üzen neked!

Ferenczi Deborah

2022. május 22 - Képek: Getty Images Hungary

Biztosan te is nagyon sokféle hangot hallottál már a kutyusodtól. Különböző szituációkban mindig más jelzéseket adnak ki kedvenceink. De vajon érted-e, melyikkel mit akar neked üzenni? Az alábbi kvízünkben tesztelheted tudásodat.

hirdetés

Nagyon fontos, hogy megtanuld értelmezni kutyusod metakommunikációját, illetve hangjelzéseit, ugyanis ez alapján fog tudni veled kommunikálni. Az alábbiakban összegyűjtöttük a leggyakoribb hangjelzéseket. Te vajon felismered, hogy melyik mit jelent?

Eredmények:

1- 2 jó válasz, vagyis 0- 30% esetén: Van még mit fejlődnöd! Javasoljuk, hogy néz át a kutyahangok jelentéseiről szóló cikkünket!

3-4 jó válasz, vagyis 40- 70% esetén: Jó úton haladsz! Javasoljuk, hogy annak érdekében, hogy a legközelebbiekben maximális pontszámot érj el, böngészd át Élet rovatunkat, hogy még többet megtanulj a kutyákról!

5-6 jó válasz, vagyis 80-100% esetén: Gratulálunk, egy igazi szakértő vagy! Szinte mindent tudsz a kutyákról, de mindig van mit tanulni!

hangjelzések kutya hangja kutya hangjelzései kutya hangok kutya kvíz kutya metakommunikáció kutya nyüszít kutya teszt kvíz

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink