Legyen biztonságban kedvenced – a távollétedben is! (x)

Az Én Kutyám

2023. május 15 - Képek: PetwiseCare

Nyáron sok új veszély leselkedik kiskedvencedre: a kullancsokon kívül ott a kiszáradás vagy a magas hőmérséklet okozta veszély. Horror sztorikat hallottunk a gazdiktól, akik távollétükben nem tudták megoldani kedvencük megbízható felügyeletét.

A PetWiseCare-nél képzett, megbízható szittereket találhatunk, az új magyar start-up egyedi szolgáltatást nyújt ezen a piacon.

„Szeretet. Szakértelem. Gondoskodás. – ez a PetWiseCare értékajánlata. Minden szitterünket személyesen ismerjük, és csak azok nyernek felvételt, akik elvégzik a képzést, majd sikeresen levizsgáznak.”

„Havonta gyakorlati workshopokat, előadásokat szervezünk szittereinknek, így biztosítjuk a folyamatos fejlődési lehetőséget!”- mondta Dr. Piller Pálma állatorvos, a PetwiseCare alapítója.

Milyen esetekben segíthet egy képzett kutyaszitter?

Nagy megkönnyebbülést jelent, hogy van kihez fordulni, ha túlórázni kell, hirtelen beesik egy üzleti út vagy a családi nyaralás alatt nem szeretnénk a szomszédot/ ismerősöket terhelni kedvencünk ellátásával.

Az állatok tűpontos belső órája miatt kiemelten fontos a megszokott napi rutin, illetve hogy a gazdi távollétében se boruljon az fel. Ebben nagy segítségünkre lehet egy szitter, aki a megadott időben jön, etet, sétáltat, játszik kedvencünkkel, így nem kell aggódnunk, hogy órákig nyüszítve vár ránk kutyusunk.
Ha a kisállat szeparációs szorongással küzd: vagyis nem lehet egyedül hagyni, mert azonnal rombol, remeg, vagy vonyításba kezd, akkor egy kutyakiképzői végzettséggel rendelkező szitter valószínűleg hozzáértőbben fog tudni foglalkozni a kutyussal a szittelés alatt – a PetWiseCare-nél ilyen szittereket is találni.

Idősebb vagy betegápolásra szoruló kedvencünket sem tudjuk mindig otthon hagyni, és nekik még nehezebb szakértő szittert találni. Legyen szó akár egészséges, akár beteg vagy viselkedésproblémás állatról, foglalj megbízható, képzett állatszittert, ha nem tudsz vele lenni! A PetWiseCare egyedülállóan megbízható és prémium kisállat felügyeletet nyújt!

etetés kutya nyaralás kutya sétáltatása kutyaszitter

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink