hirdetés

Különleges vendég járt a győri tűzoltóállomáson ezen a jeles napon

Szénási Szimonetta, 2023. május 15 - Képek: dr. Németh Ramóna tűzoltó főtörzsőrmester – BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/Facebook

Nem mindennapi vendége volt a győri tűzoltóállomásnak Maxy, a négylábú személyében. Fontos oka volt a látogatásnak.

hirdetés

 

Mint az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságtól megtudtuk, hétfőn Maxy, egy bozontos kis kutyus csatlakozott gazdájához, György Gyula tűzoltó törzszászlóshoz. Az Év tűzoltója címmel is büszkélkedő lánglovag immár 25 éve a győri „A” szolgálati csoport tagja. Kedvence nem ok nélkül tartott vele a mai napon: május 15-e ugyanis az állat- és növényszeretet napja hazánkban.

György Gyula tűzoltó törzszászlós és kutyája, Maxy. Kép: BM OKF

Először 1994-ben, a Fővárosi Állat- és Növénykertben szerveztek programot ezen a napon, azért, hogy közelebb hozzák az embereket a természethez, valamint felhívják a figyelmet a környezettudatosság és az állatok szeretetének fontosságára.

Maxy tehát emiatt bukkant fel ma a tűzoltóságon, és minden bizonnyal rengeteg szeretetben volt része – beteljesítve a kezdeményezés egyik célját. A képek láttán pedig az is egyértelmű, hogy gazdájának is szebb lett a napja, hála a kutyusnak.

Europa Event Center
2023. október 28.

A DOGZ konferencia hiánypótló a maga nemében: kiváló lehetőséget teremt arra, hogy kutyás szakemberek, tenyésztők és érdeklődő kutyatartók meghallgathassák egymás véleményét a legfontosabb kérdésekről, aktuális információkat gyűjtsenek és személyes ismeretségekre tegyenek szert. 3 kiemelt témakör, 3 szekcióban, több mint 40 kutyás szakember szereplésével.

Részletek
Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
További cikkeink

Keresés az oldalon