hirdetés

Támogasd a szuperhős gazdikeresőket: élő online adásban adakozhatsz az árva kutyusoknak

László Enikő

2021. december 9 - Forrás és kép: REX Kutyaotthon Alapítvány

A Rex Kutyaotthon Alapítvány rendhagyó jótékonysági kampányt indít, hogy segítséget nyújtson a gazdira várakozó négylábúaknak, akiknek a tél beköszöntével még nagyobb szüksége van a támogatásra. Most pár kattintással te is tehetsz értük!

hirdetés

December 12-én, 14 órától a Rex Kutyaotthon Alapítvány lakói az online térbe költöznek. Egy új technológiai megoldás segítségével – live stream shopping szolgáltatással – élő online közvetítésben mutatkoznak be a smuc.io jóvoltából. A műsor közben adományozható lesz pl. orvosi ellátás, kutyaeledel, játékok, kutyakozmetika, továbbá egy téglajegy is. Ennek megvásárlásával a 30 éves jubileum alkalmából a Rex Állatszigetre tervezett Felelős Állattartás Házának megépüléséhez is hozzájárulhat a néző.

A támogathatók

A „The REXpendables – A támogathatók” elnevezésű kampányban szuperhősökként kerülnek bemutatásra az állatotthon kutyái, akik büszkén mutatják meg a nézőknek, hogy mire képesek. Az akciófilmek zsánereire épülő kampányban a különleges alakulat együtt küzd a tél ellen, ám most nekik egy hősre van szükségük.

A szervezetnél jelenleg több mint 80 kutyus vár gazdára, amelyek fényképes és szöveges bemutatkozása a www.rex.hu oldalon érhető el. De a szervezet [email protected] e-mail címén bővebb tájékoztatást is lehet kérni.

adomány adományozás árva kutya kutyamenhely kutyaotthon menhelyi kutya segítség szuperhős

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink