hirdetés

Zseniális videón a husky gazdik valódi élete

Mádi-Krezinger Cintia

2024. április 14 - Kép: Az Én Kutyám

Úgy tűnhet, hogy a huskygazdik élete csupa móka és kacagás, ám a színfalak mögött elkél a jó idegrendszer – és a füldugó!

hirdetés

Minden kutyafajtának megvan a maga egyedi és utánozhatatlan vokális repertoárja. A cérnahangon ugatástól kezdve a mély dörmögésig széles a kutyavilág hangskálája – pláne, ha számításba vesszük azon különleges kutyafajtákat is, akik az ugatás mellett üvöltéssel is kommunikálnak. A huskygazdik pontosan ismerik a sokak által csak huskykáoszként emlegetett jelenséget: ha az egyikük rázendít, a többiek is azonnal becsatlakoznak. Bár a fajta egyedei általában tekintélyt parancsolók, ilyen hanghatások kíséretében nehéz nem mosolyogni rajtuk.

Nem ok nélküli a viselkedés

Ide kattintva elolvashatod korábbi cikkünket, amelyben utánajártunk, mi állhat a huskykra jellemző, túldramatizált jelenetek hátterében. Ha pedig fontolgatod, hogy a fajta egyik képviselője legyen a következő kedvenced, ide kattintva tanácsokat találsz azzal kapcsolatban, hogy valóban passzolna-e hozzád egy ilyen eb.

Tudj meg mindent hamarabb a kutyás élet szakértőitől! Az én kutyám YouTube-csatornájának előfizetőjeként már szerdánként meghallgathatod a DOGZ Podcast legfrissebb epizódjait.

husky kutya kommunikációja kutyás videó szibériai husky

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink