hirdetés

Csak perceken múlt a Tasson kútba esett vemhes kutya élete, akit a tűzoltók mentettek ki

Szénási Szimonetta, 2023. április 17 - Képek: Szalkszentmárton ÖTE/Facebook

A tassi katolikus temetőhöz riasztották a tűzoltókat, ahol egy vemhes kutya beleesett a kútba. Kevésen múlt, hogy nem lett tragédia az esetből.

hirdetés

Tassra, egészen pontosan a katolikus temetőben levő kúthoz siettek a szalki és a kunszentmiklósi önkéntes tűzoltók, amibe egy szerencsétlen kutya beleesett. Mint utóbb kiderült, a közepes méretű, barna jószág vemhes is. Hatalmas szerencséjére még időben érkezett a segítség, ugyanis mindössze néhány percen múlt, hogy élve tudták kimenteni – számolnak be a történtekről a Szalkszentmártoni Önkéntes Tűzoltó Egyesület közösségi oldalán.

Nincs benne chip

Az életmentők riasztották az ügyeletes állatorvost, aki mikrochip hiányában nem tudta beazonosítani a kutyát. Ezen felül értesítették a rendőrséget is, valamint a kiskunlacházi Ebsegély Egyesületet, akik gondjaikba vették a szemlátomást riadt négylábút.

Europa Event Center
2023. október 28.

A DOGZ konferencia hiánypótló a maga nemében: kiváló lehetőséget teremt arra, hogy kutyás szakemberek, tenyésztők és érdeklődő kutyatartók meghallgathassák egymás véleményét a legfontosabb kérdésekről, aktuális információkat gyűjtsenek és személyes ismeretségekre tegyenek szert. 3 kiemelt témakör, 3 szekcióban, több mint 40 kutyás szakember szereplésével.

Részletek
Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
További cikkeink

Keresés az oldalon