hirdetés

Videón a kutya, akinél jobban senki sem örül a fürdésnek

Mádi-Krezinger Cintia

2024. március 31 - Kép: Getty Images Hungary

Ez a kedvenc új szintre emeli a látogatást a kutyakozmetikushoz.

hirdetés

A kutyák többsége kedveli a pancsolást, így az sem okoz nekik problémát, ha fürdésre kerül a sor. Bár vannak, akik a kutyakozmetikusnál félénkebben viselkednek, az alábbi videóban szereplő kedvenc nem tartozik közéjük. Sőt, akkora lelkesedéssel érkezik az időpontjára, hogy azt is alig bírja kivárni, hogy becsobbanhasson a kádba. Amikor pedig a kutya fürdik, garantálja, hogy mindenki más is csurom vizes legyen.

Fürdeni vagy nem fürdeni? Ez itt a kérdés

Többször foglalkoztunk már a kutya fürdetésének kérdésével. Ebben a cikkünkben például állatorvos mondta el, szükséges-e az ebeket a zuhany alá vinni, és ha igen, milyen gyakorisággal kell ezt megtennünk. A kedvencünk ápolása során fontos, hogy figyelembe vegyük az állat fajtájának specifikus igényeit, ahogyan az sem mindegy, milyen termékeket és technikát alkalmazunk az eb mosdatása során.

Érdemes négylábú családtagunkat kicsi korától kezdve szoktatni a fürdéshez, így ha egy kiadós sarazás során sikerül magát tetőtől talpig összekoszolnia, stresszmentesen szabadíthatjuk meg őt a kosztól.

Tudj meg mindent hamarabb a kutyás élet szakértőitől! Az én kutyám YouTube csatornájának előfizetőjeként már szerdánként meghallgathatod a DOGZ Podcast legfrissebb epizódjait.

kutya fürdetése kutyakozmetikus kutyás videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!