hirdetés

Videón mutatjuk a világ legcselesebb kutyáját

Mádi-Krezinger Cintia

2024. február 24 - Kép: Az Én Kutyám

A videón szereplő kutya elképesztő furfangosságról tesz tanúbizonyságot. Ha a játék a tét, nem riad vissza a cselszövéstől sem.

hirdetés

Ha van testvéred, bizonyára nálatok is gyakran előfordult, hogy nagyon szerettél volna elkérni valamit, de a tesód nem adta. Vagy épp te nem akartad, hogy egy féltett tárgyad a másikhoz kerüljön. A történet vége pedig veszekedés lett. Nos, nincs ez másként a kutyáknál sem – különösen a legjobb játék esetében. Az alábbi videón szereplő eb azonban túljárt társa eszén, és egészen cseles módon kaparintotta meg a kiszemelt zsákmányt:

@curtis760

#dog #steals #toy .. dogsoftiktok. video credit to benny-remy sutton

♬ original sound - Curtis

A játék szent és sérthetetlen

A gazdik számára nem meglepő jelenség, hogy a kutyák mennyire tudnak ragaszkodni a játékaikhoz. Ez egy bizonyos pontig teljesen természetes és ösztönös viselkedés, ám ha a játékféltés agresszióval is párosul, nagyon fontos, hogy szakszerű képzéssel leszoktassuk erről az állatot.

Az egy háztartásban élő ebek esetében a játékokon való veszekedés gyakrabban előfordul, mint gondolnád. Bár nem tudjuk, hogy a videóban szereplő kutya mit szólt, amikor felébredve a másik szájában látta a rágókát, de elég valószínű, hogy cseppet sem örült neki.

Ha gazdiként hasonló cipőben jársz, és a kedvenceid állandóan veszekednek, ebben a cikkünkben útmutatást találsz arra, hogyan kezelheted biztonságosan a helyzetet.

Tudj meg mindent hamarabb a kutyás élet szakértőitől! Az én kutyám YouTube csatornájának előfizetőjeként már szerdánként meghallgathatod a DOGZ Podcast legfrissebb epizódjait.

agresszió játék játékféltés kutya játék több kutya tartása videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink