hirdetés

Meghökkentő, mit visz a gazdájának ez a labrador (videó)

Molnár Enikő

2024. április 2 - Képek: Getty Images Hungary

A labrador retrieverek híresek a "puha szájukról", erre viszont senki nem számított.

hirdetés

A labrador retrieverek híresek arról, hogy élnek-halnak az apportírozásért. Nem is csoda, hiszen sok-sok éven keresztül erre lettek tenyésztve: vissza kellett hozniuk az elejtett vadat. Sokoldalú fajta lévén viszont kiválóan beilleszthetőek egy aktívabb család életébe, így általában labdákkal, faágakkal és plüssökkel gyakorolhatják egyik kedvenc elfoglaltságukat. Néhány labrador olyannyira szeretné bizonyítani a rátermettségét (és annyira szereti a „hozd vissza” játékot), hogy jóformán bármit a gazdájának visz, ha kéri, ha nem. Valami hasonló történetet lehet kiolvasni az alábbi videóból is, amiben az eb a lehető legapróbb gallyat viszi ajándékba a gazdájának.

@dog2power

he likes this tiny stick😳#dogs #pets #dogstiktok #fypシ #foryou #puppy #dogstick #doglovers #highdog #doghigh

♬ Puppy Dog (Bouncin in the Box) - RxckStxr

A botokról röviden

Nagyon aranyos, hogy mennyire nagy becsben tartják az apró gallyat, mégis fontos ismerni a botokkal való játék veszélyeit. Így, hogy egyik eb sem akarta megrágni, illetve, hogy két „puha szájú” labradorról van szó, nem volt ok az aggodalomra. Ám komoly problémákat okozhat magának egy kíváncsi kutyus, ha a botot, amit a gazdájának visz fogtisztításra használja, főleg, ha le is nyeli a darabjait.

Nehéz nemet mondani arra, hogy kedvencünk bottal játsszon, főleg, amikor olyan nagy élvezettel teszi mindezt.  Ebből a cikkünkből megtudhatod, hogy miért imádják a kutyák ennyire a botokat.

apportíroz bot gally játék kutya bottal játszik labrador retriever vidám kutya videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink