hirdetés

Nem tudod eldönteni mit látsz: medve vagy kutya van a képen?

Szénási Szimonetta

2024. március 6 - Kép: Getty Images Hungary

Úgy látszik, sokan jönnek zavarba, ha el kell dönteni, medvével vagy kutyával állnak-e szemben.

hirdetés

Egyes kutyafajták igencsak megtévesztőek: megesik, hogy első (néha sokadik) ránézésre sem tudja az ember eldönteni, egy ebbel vagy egy vadállattal áll-e szemben. Az alábbi videón is egy ilyen jószág szerepel, aki valljuk be, némi túlsúlyának köszönhetően is inkább hasonlít medvére, mint kutyára.

Ha jól látjuk, a hempergő eb egy barna labrador retriever, amely fajtára kifejezetten jellemző lehet az elhízás. Nagyon fontos, hogy mindig a megfelelő mennyiségű és minőségű eledellel etessük a kedvencet, valamint mozogjunk vele sokat. Ha ezek mellett is úgy érezzük, hogy szaladnak fel rá a plusz kilók, bátran kérjünk segítséget az állatorvostól; előfordulhat, hogy betegség áll az elhízás hátterében.

Ha azt gondolnád, hogy csak a kutyákat lehet félreismerni, akkor mindenképp olvasd el ennek a kínai asszonynak a történetét. A nő évekig nevelgette borzas kedvencét, mire gyanússá vált neki, hogy nem ugat, ellenben rettenetesen sokat eszik. Ebben a cikkben eláruljuk, milyen állattal osztotta meg az ágyát a gazda, ahogy azt is, mi lett a különleges vad sorsa.

 

Tudj meg mindent hamarabb a kutyás élet szakértőitől! Az én kutyám YouTube csatornájának előfizetőjeként már szerdánként meghallgathatod a DOGZ Podcast legfrissebb epizódjait.

elhízás medve túlsúly vad vadállat videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!