hirdetés

Videón a tacskó és a fóka szívmelengető barátsága

Molnár Enikő

2024. április 12 - Kép: Getty Images Hungary

Csak egy üvegfal választja el őket.

hirdetés

A tacskó és a fóka, azaz Stanley és Aayla barátsága igazán szívmelengető. Aayla a Cornish Seal Sanctuaryben él, ami egy fókamenedékhely. Sérült fókák és más tengeri élőlények befogadásával, rehabilitációjával és szabadon engedésével foglalkoznak. Illetve ha nem lehet visszaengedni a vadonba egy állatot, akkor állandó otthont biztosítanak számára. A rezidens ott élőket pedig meg lehet látogatni, ahogyan a videóból is láthatjuk, akár kutyával is.

@weratedogs

when can we get this romcom on netflix? 13/10 #weratedogs

♬ original sound - weratedogs

A tacskó és a fóka története

4 évvel ezelőtt találkoztak először, amikor Stanley, gazdáját kísérve meglátogatta a menedékhelyet. Egy dizájnos pulóverben érkezett a hideg időre tekintettel, és a fejére volt húzva egy kapucni, amikor Aayla medencéjéhez érkeztek. Felkéredzkedett a párkányra, hogy közelebbről is szemügyre vegye a fókákat, és az egyikük figyelmét igazán megragadta. Aayla nem késlekedett, közelebbről is szemügyre vette a „virslikutyát”, aki a pulcsiban és a kapucnival valószínűleg nagyon hasonlított egy kölyökfókára. Kettejük interakciója körülbelül 20 percig tartott, és meglehetősen aranyos képek készültek róluk még úgy is, hogy egy üvegfal választotta el őket.

Az ezt követő Valentin-napra a rövid lábú lovag egy üdvözlőlapot küldött a fókának, aki látszólag fontolóra vette az ajánlatot. 2022-ben Stanley újra meglátogatta Aaylát, ekkor már elegánsabb öltözékben: egy csokornyakkendővel a nyakában.

Lehet, hogy csak véletlen egybeesések sorozata volt kettejük „szerelme”, ám egy ott dolgozó elmondta a videó készítőinek, hogy bár Aayla minden kutyával látszólag barátságos, kifejezetten érdeklődőnek mutatkozott Stanley iránt. 

Ha szereted az „állati barátságokat”, akkor ebben a cikkünkben többek közt olvashatsz egy őz és egy német dog barátságáról is.

Tudj meg mindent hamarabb a kutyás élet szakértőitől! Az én kutyám YouTube-csatornájának előfizetőjeként már szerdánként meghallgathatod a DOGZ Podcast legfrissebb epizódjait.

barátkozó kutya különös kutya barátság kutya és fóka barátság tacskó tacskó és fóka

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink