hirdetés

5 rövid videó, ami után biztosan tacskót fogsz tartani

Vermes Nikolett

2023. augusztus 16 - Fotó: GettyImages

Melyik állatbarát ne imádná a cuki videókat kedvenceinkről? Egy nehéz napot is szebbé tud varázsolni pár perc vidámság, és ez a néhány édes tacskó garantáltan mosolyt csal az arcunkra.

hirdetés

A nagy fül és az alacsony, de hosszúkás test vicces külsőt kölcsönöz ennek a kotorék fajtának. Természetük nyugodt, azonban tele vannak energiával. A hazai állattartók között különösen nagy népszerűségnek örvendenek, míg egykor a vadászatok miatt kedvelték őket annyira az emberek. Ami pedig a tacskó kölyköket illeti, teljességgel ellenállhatatlanok. Az alábbi videók is arról árulkodnak, hogy ezeknek a kutyáknak nemcsak a természetük meggyőző, hanem a viselkedésük is.

Ellenálló felvételeket lehet készíteni a tacskókról

Tacskó fodrászat

Ennek a kölyöknek egy érdekes játékot talált ki a gazdája. Hajgumival fogta össze a kicsi füleit. A tacskók füle jól bírja a gyűrődést, ezért mindenkit megnyugtatunk, hogy az eb számára nem okozott kellemetlen érzést.

Cápa ruhába bújt tacskó

Ezt a kicsi ebet eredetileg csak a hideg széltől akarták megóvni. Kapott is egy meleg kutyaruhát, ami megvédi vékony testét a hűvös időtől. Csakhogy ebben a ruhában olyan, akár egy miniatűr, ugatós cápa. Egyszerre szórakoztató és édes látvány.

Párnának álcázza magát

Minden tacskó gazdi tudja, hogy ezek a kutyusok imádnak elbújni az apró helyekre, minden rést kiszimatolnak – ez ösztönös szokásuk. Ez a rövid szőrű eb nem akármilyen búvóhelyet talált, szerencse, hogy a gazdi kezében volt a telefon, hogy mások is láthassák, ahogy belebújik egy párnahuzatba.

Olyan, mint Dumbo

A tacskók vonzereje a fülükben van. Nincs még egy olyan kutyafajta, amelynek arányaiban olyan nagy füle van, mint a tacskóknak. Éppen ezért teljesen más, amikor egy tacskó rázza meg magát, mint amikor egy másmilyen kutya. A felvétel is erről árulkodik.

Az elragadó alvó tacskó

Ez a négylábú egyszerűen csak alszik, mégis olyan elragadó módon, hogy mindenki az arcára mosolyt csal. Továbbá, ez is csak azt igazolja, hogy ne ébresszük fel az alvó kutyákat csak azért, mert mi magunk nem vagyunk fáradtak.

 

cuki videó legnépszerűbb kutyák tacskó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink