hirdetés

A funkció és a szépség nem kell, hogy kizárja egymást

Jakab Viktória, 2023. július 13

Megtudhatjuk, szeretik-e a kutyák a kutyakiállításokat, milyen egy átlagos kiállítási nap, és kizárja-e egymást a küllem és a funkció?

hirdetés

Szó esik többek között arról is, hogy valóban megjelenik-e a korrupció ezen a területen, van-e ellentét a sportkutyások és a kiállítási kutyások között, és hol fordulhat elő, hogy a kutyák testfelépítése alá van rendelve annak, hogy nyerjenek.

Legújabb adásunkban ismét Záhonyi- Ábel Dorottya pointer tenyésztő, handler és Schlosser Attila handler, mester kutyakozmetikus, tacskó tenyésztő voltak a vendégeink. Velük beszélgetett házigazdánk Soós Andi a kutyakiállítások világáról.

Epizód tartalmi összefoglalója:

Ilyenek a tipikus show kutyák
Átlag kiállítási nap – hosszú utazás, sok fürdetés
Direkt ront a kutya éles helyzetben
Küllem és funkció – melyik a fontosabb?
Állatvédők a kiállításon
“Teljesítmény” kutyázás kontra “kiállítási” kutyázás
Szélsőségek: plasztikai műtétek, standard alávetése a divatnak
Kennelvakság, korrupció jelensége
Kutyakiállítónak, handlernek születni
“Mit változtatnál a kiállítások világában?”

 

Előző adásunkat itt is meghallgathatod!

Kövess minket, hogy ne maradj le csütörtökönként megjelenő adásainkról, melyekben Soós Andi kérdez ismert állatbarát hírességeket és kutyás szakértőket!

Europa Event Center
2023. október 28.

A DOGZ konferencia hiánypótló a maga nemében: kiváló lehetőséget teremt arra, hogy kutyás szakemberek, tenyésztők és érdeklődő kutyatartók meghallgathassák egymás véleményét a legfontosabb kérdésekről, aktuális információkat gyűjtsenek és személyes ismeretségekre tegyenek szert. 3 kiemelt témakör, 3 szekcióban, több mint 40 kutyás szakember szereplésével.

Részletek
Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
További cikkeink

Keresés az oldalon