hirdetés

Az internet sztárja lett a „denevérkutya”

Ványik Dóra

2023. szeptember 15

Ollie, a csivava, tacskó keverék élete nem indult zökkenőmentesen. Mára azonban az internet sztárja lett, köszönhetően óriási füleinek, és stílusos öltözködésének.

hirdetés

A híres kutya élete sajnos igen gyászosan kezdődött. Ám 2020-ban megmentette őt gazdája, Cassandra Wildberger, hogy aztán együtt hódítsák meg a világhálót.
A csivava és a törpetacskó szerelméből született kutyus leglátványosabb pontja denevérszárnyakra emlékeztető, óriási fülei, amelyek hangulatától függően másképp mozognak.

Mindig alkalomhoz illő ruhát visel a híres kutya

Egyre gyakrabban fordul elő, hogy Virginiában felismerik Ollie-t és gazdáját, amikor az utcán sétálnak vagy együtt autóznak. Nemcsak óriási, a szélben lebegő fülei hívják fel a figyelmet a kutyára, hanem az alkalomhoz illő ruhái is, amelyből gazdija többszáz darabot gyűjtött össze.

Ráadásul, a közösségi médián megjelenő fotóin a mindennapjaikról is beszámolnak, például arról, hogy Ollie-t letartóztatták, mert a fakanalakat lopkodta a konyhából, vagy éppen, hogy hová utaznak.

Fürdőzik a figyelemben

Cassandra kezdetben szórakozásból töltötte fel kedvence fotóit, ám rövidesen akkora érdeklődés mutatkozott, hogy Ollie, a nagyfülű kutya saját instagram oldalt kapott és már nemcsak képeket, de mókás videókat is láthattak róla rajongói. A kutyus imádja a napszemüvegeket és a ruhákat is, amelyekben igazán biztonságban érzi magát.

Gazdája pedig arra gyanakszik, hogy ugatni valójában nem azért szokott, hogy ellássa őrző-védő feladatát, hanem, hogy felhívja magára az emberek figyelmét, amelyben egyenesen fürdőzik.

 

csivava sztár tacskó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!