hirdetés

A kábult uszkárt sem hagyták magára a debreceni mentősök: Pogácsa oxigénterápiát kapott

Szénási Szimonetta

2023. január 25 - Kép: Országos Mentőszolgálat

Több mentőegységet is riasztottak ahhoz a tűzesethez, ahol egy háromfős család és egy uszkár is gyors ellátásra szorult. A mentősök mindent megtettek a kutyáért.

hirdetés

Az Országos Mentőszolgálat közösségi oldalán számol be az esetről, amelynek során nemcsak egy családot, de azok kutyáját is szakszerűen ellátták a helyszínre siető mentőtisztek.

Pogácsa. /Kép: Országos Mentőszolgálat

Gyors beavatkozásra volt szükség

Mint a bejegyzésben írják, a Debreceni Mentésirányítás több mentőegységet is riasztott január 23-án, hétfőn egy tűzesethez. A helyszínre érkezve a mentősök látták, hogy nemcsak a háromfős család, de uszkárjuk is gyors ellátásra szorul.

Pogácsa oxigént kapott

Miután a szülőket és a gyermeket ellátták a mentőtisztek, majd az esetkocsi elindult a családdal a kórházba, az életmentők figyelme a kutyára, Pogácsára irányult. Míg várakoztak a nagyszülőkre, akik időközben elindultak a helyszínre az uszkárért, a mentősök oxigénterápiát alkalmaztak a kábult állaton.

A kiskutya ellátásáról megható felvételt osztottak meg a mentősök:

Simogatással nyugtatták

Amint beszámolnak róla, a kiskutya a terápia hatására hamar jobban lett, ám a szokatlan helyzet és az idegenek miatt rendkívüli aggodalom töltötte el. Hogy megnyugtassa a riadt, remegő jószágot, a gépkocsit vezető mentőtiszt folyamatosan simogatta. A megható gesztusról felvétel is készült, amin látszik, hogyan lazul el Pogácsa az őt óvó kezekben.

állatmentés állatmentők kutya simogatása kutya tűz kutyamentés mentő simogatás tűz uszkár

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink