hirdetés

Újraélesztéssel mentettek meg egy kutyát a tűzoltók: Rio szívmasszázst is kapott

Szénási Szimonetta

2023. február 11 - Képek: RTL

Égő házhoz riasztották a tűzoltókat a romániai Konstanca városába, ahol az épületben a tulajdonos és kedvence is bent tartózkodott. A lánglovagok a kutya életéért is hősiesen küzdöttek.

hirdetés

Egy lángoló épülethez siettek a konstancai tűzoltók, ahol a tulajdonos is bent tartózkodott. Miután sikerült kimenteni a férfit, akit végül füstmérgezéssel szállítottak kórházba, a tűzoltók visszamentek átvizsgálni a házat. Ekkor az egyik szobában egy kölyökkutyára bukkantak – számol be a történtekről az RTL.

Riót maszkon keresztül lélegeztették, miközben szívmasszázst kapott./Kép: rtl.hu

Már nem lélegzett

A hálószobában fekvő jószág ekkor már nem lélegzett. A tűzoltók azonnal kivitték az épületből az állatot, és nekiláttak az újraélesztésnek. Hárman küzdöttek a kiskutyáért, lélegeztetéssel és szívmasszázzsal próbálták visszahozni az életbe. Kitartásuknak hála Rió pár perc múlva végül kinyitotta a szemét, majd fokozatosan magához tért.

Mindketten jól vannak

A tűzoltók elmondása szerint szerencsére Rió és gazdája is jól vannak, ám a ház sajnos teljesen leégett. A tűz oka egyelőre nem derült ki, a szakemberek szerint annyi bizonyos, hogy a konyhából indult ki.

állatmentés életmentés kutya és ember kutya tűz kutya újraélesztés kutyamentés tűz tűzoltók újraélesztés

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink