hirdetés

A világ legaranyosabb kutyája: Mohu percek alatt meghódította az internetet

Szénási Szimonetta

2023. február 13 - Kép: YouTube

Elég egy pillantást vetni a kis japán uszkárra, hogy az ember szíve ellágyuljon. Rekordidő alatt lett a közönség kedvence.

hirdetés

Sokan a világ legaranyosabb kutyájának kiáltották ki Mohut, a Japánban élő toy méretű uszkárt, aki képeivel és videóival meghódította a közösségi médiát. Az emberek egy emberként rajonganak a szőrmók kis ebért, amin, a róla készült felvételek láttán, egy percig sem csodálkozunk!

Kis barna pamacs

Mohu egy 3,8 kilogrammos, hat esztendős nőstény, és gazdáival Osakában él. Különlegessége, hogy gyapjas barna bundájának hála az alakja olyan, mint egy szabályos labda. Ebből a ránézésre is pihe-puha szőrzetből tekintenek ránk csillogó mogyoróbarna gombszemei. Ráadásul olyan, mintha a kis uszkár mindig mosolyogna.

164 ezer követő

A fent felsorolt jellemzők mellett nem meglepő, hogy immár 164 ezren követik Mohu Instagram profilját, és TikTokon is több tízezren kíváncsiak a kalandjaira. Gazdája valamennyi fórumon rendszeresen oszt meg videókat és fotókat tündéri kedvencéről. Ezeken keresztül bepillantást nyerhetünk az uszkár mindennapjaiba.

@__mohu_c

#もふもふ犬 #トイプードル #犬のいる生活 #サッカーワールドカップ

♬ Athletic Meet „Heaven and Hell” (No Introduction) – Shinonome

Mohu szemmel láthatóan nagyon szeret labdázni, és a kényelmes fekhelyek a gyengéi.

Arról is készült felvétel, a kozmetikus miként alakítja ki Mohu jellegzetes formáját, ami mostanra már a védjegye lett.

https://www.tiktok.com/@__mohu_c/video/7186992313925717250

Különleges kutyafajta

Az uszkárok sok szempontból meglepő kutyák. Első pillantásra fenséges és módfelett elegáns megjelenésükkel nyűgözik le az embert, amit fazonírozott bundájuknak köszönhetnek.

Ám a szépség mellett a bátorság, az eszesség és a nagy teherbírás is szerepel ezeknek az ebeknek a jó tulajdonságai között, hiszen eredetileg vízi vadászatra szánták őket. S bár kevesen tudják, de még szánhúzóként is jól szerepeltek!

aranyos kutyák aranyos kutyás képek híres kutya híres kutyák népszerű kutyák uszkár videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink