hirdetés

Ismerd meg Belle-t, a furcsa tekintetű kutyát, akiért százezrek rajonganak! Deformitása ellenére is teljes, boldog életet él

László Enikő

2022. december 11 - Kép: YouTube

Bár tekintete sokak számára furcsa lehet, Belle számára ez az állapot egyáltalán nem okoz fájdalmat, és boldogan éli életét.

hirdetés

Ismerkedj meg a kutyával, aki olyan rendellenességgel született, amely miatt folyton meglepettnek tűnik. Belle, a dobermannausztrál pásztorkutya keverék úgy született, hogy a fejének izmai hátranyúltak, amitől folyton megdöbbent arccal tekint a világba.

@bellebows4117

#fyp #fypシ #dog #dogsoftiktok #petsoftiktok #petlover #bellebows #otannenbaum

♬ O Tannenbaum – Vince Guaraldi Trio

Belle története

A 38 éves Lieschen O’Connor 2017-ben fogadta örökbe Belle-t a Lawrence Humane Societytől, egy olyan szervezettől, amely árva és bántalmazott állatokról gondoskodik. Az akkor még kölyök kiskutyába a nő azonnal beleszeretett. Az állatorvos szerint azért ilyen Belle tekintete, mert születésekor elakadhatott a szülőcsatornában, ennek eredményeként pedig fejének izmai hátranyúltak. Ennek ellenére Bellel minden rendben van, teljesen egészséges, csak egy kicsit különleges. Állapota nem okoz neki fájdalmat, de Lieschennek rendszeresen kell szemcseppeket csöppenteni szemeibe, mert gyakran kissé kiszáradnak.

Belle-n már kicsiként is látszódott, hogy arckifejezése más lesz, mint a többi kutyáé, de felnőtt korára lett igazán látványos. És ezért imádják annyian! Gazdája genetikai vizsgálatot is végzett kedvencén, amiből kiderült, hogy Belle 50% dobermann és 50% ausztrál pásztorkutya vagy egyéb vadászkutya keveréke.

Belle kedvenc elfoglaltságai

Gazdája szerint Belle szeret az ajtó előtt ülve jelezni, hogy ki szeretne menni. Ha pedig ez nem válik be, hangosabb módszerhez folyamodik, és az ajtó melletti kis rudat rezegteti meg mancsával, amire már biztosan felfigyel gazdája. Ezt gyakran csinálja videókban is, amit mindig kitörő lelkesedés fogad. Emellett kedvenc finomsága a mogyoróvaj, és Lieschen szerint még azt is érdemes tudni róla, hogy ő a világ egyik legszerethetőbb és legkedvesebb kutyája.

Belle egyedi külseje több mint 375 ezer követőt szerzett a TikTokon, és sokan elolvadnak a kutya egyedi megjelenéséről. Az egyik kommentelő azt írta, hogy „tekintetétől csordultig telik a szívem”, míg egy másik azt, hogy „ő a legaranyosabb kutya a TikTokon, nagyon szeretem”.

@bellebows4117

#fyp #dogsoftiktok #petsoftiktok #bellebows #silly

♬ original sound – Belle O’Neill

Lieschen a következőket mondta kedvencéről: „Más állatokkal gyengéd, és remekül viselkedik a gyerekekkel. Belle rendkívül édes és egy kicsit butus. Ha a kutyák tudnának nevetni, Belle biztosan sokat nevetne! Ha az emberek személyesen találkoznak vele, általában azt mondják, hogy gyönyörű és kifejező arca van. Az online térben az emberek általában azt mondják, hogy Belle a valaha volt legaranyosabb kutyus.”

Belle története rendkívül inspiráló sokak számára, hiszen tökéletes bizonyítéka annak, hogy attól, hogy valaki kissé más, mint a többiek, attól még ugyanolyan értékes és szerethető karakter. Nem véletlen, hogy ilyen sokan rajonganak ezért a kedves kutyáért!

furcsa tekintetű kutya híres kutya igaz történet megható kutyás történetek örökbefogadott kutya születési rendellenesség tiktok

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!