hirdetés

Ezeknél a csúszdázó kutyáknál nincs aranyosabb (videó)

Mádi-Krezinger Cintia

2024. április 5 - Kép: Az Én Kutyám

A felvétel újabb bizonyítéka annak, hogy az ebek négylábú testbe zárt kisgyerekek.

hirdetés

A felelősen tartott kutyáknak aranyélete van. A gazdi szeretete, a finom falatok, a kényelmes fekhely mind hozzájárulnak az eb hosszú és boldog életéhez. Egyes gazdik pedig még arra is odafigyelnek, hogy kedvencük akkor se unatkozzon, ha ők távol vannak, és napközibe viszik az állatot. Nem is képzelnéd, négylábú barátaink mekkorát mókáznak egy ilyen helyen! Az alábbi videóban látható csúszdázó kutyák garantáltan mosolyt csalnak az arcodra.

Összekötve a kellemeset a hasznossal

A kutyanapközik hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Ez pedig nem véletlen, hiszen az ebmegőrzők a gazdik és a kedvencek számára is ideális megoldást nyújtanak. Amíg az emberek dolgoznak, az ebeknek nem kell egyedül várakozniuk otthon; ehelyett hasonszőrűekkel játszhatnak és mókázhatnak egész nap. A napközik ráadásul nem csak a szórakozást biztosítják négylábú barátaink számára. A fajtársakkal közösen eltöltött idő során a már meglévő szociális készségeik továbbfejlődnek, a falkaszellem pedig legősibb ösztöneiket elégíti ki.

Természetesen fontos megjegyezni, hogy kutyanapközibe csak azok a kedvencek mehetnek, akik tréningeknek köszönhetően már elsajátították a helyes viselkedés alapvető szabályait. Ebben a cikkünkben összegyűjtöttük, melyek a legfontosabb készségek, amelyeket minden kutyusnak meg kell tanulnia.

Tudj meg mindent hamarabb a kutyás élet szakértőitől! Az én kutyám YouTube-csatornájának előfizetőjeként már szerdánként meghallgathatod a DOGZ Podcast legfrissebb epizódjait.

csúszda felelős állattartás felelős kutyatartás kutyanapközi kutyás program

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!