hirdetés

Több mint 330 eltűnt kutya jutott haza ezzel a módszerrel

Mádi-Krezinger Cintia

2024. február 18 - Képek: Az Én Kutyám; Getty Images Hungary

A kutyadetektív már több száz ebnek segített hazajutni a technológiának köszönhetően. Munkájáért ráadásul egy fillért sem kér.

hirdetés

Hőkamerás drónnal segít elveszett kutyák keresésében a 44 éves Erica Hart, akinek hála már 330 kedvenc juthatott haza. Nem fogad el egy fillért sem a munkájáért; azt mondja, hogy az öröm, amikor egy gazda úja megölelheti szeretett állatát, többet ér, mint az anyagiak.

A hölgy első drónját 7 éve kapta. Sokat gyakorolt vele, majd egyszer édesapja javaslatára segített egy, a környéken eltűnt kutya keresésében. A különleges kutatási módszernek pedig hamar híre ment – első mentőakciója óta már több száz ebnek segített a hazajutásban.

Nem csak kutyákat segítek megtalálni; macskákat, emukat, teheneket is kerestem már

– mondja Hart, és hangsúlyozza, hogy munkája emberi oldala a legfontosabb a számára.

Láttam 190 centis férfiakat könnyekben kitörni – a boldog arcokat látni felbecsülhetetlen.

Hart Skóciában dolgozik, a nap bármely napján hívható – még karácsonykor és szilveszterkor is terepen volt. A leghosszabb mentőakció, amelyen részt vett, 12 napig tartott.

Tudj meg mindent hamarabb a kutyás élet szakértőitől! Az én kutyám YouTube csatornájának előfizetőjeként már szerdánként meghallgathatod a DOGZ Podcast legfrissebb epizódjait.

drón eltűnt kutya elveszett kutya elveszett kutya keresése

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!