Advertisement

A kutyusok jót tesznek nekünk. Tegyünk jót mi is értük!(x)

Az Én Kutyám

2023. december 7 - Képek: Fressnapf

Fressnapf „Összefogás az állatokért” kampány a terápiás kutyusokért.

Kutatások bizonyítják, hogy ha az emberek kutyákkal érintkeznek, boldogsághormonok szabadulnak fel a szervezetükben. Ezért tudnak négylábú barátaink annyi örömet okozni, és akár a depresszió hatásait is csökkenthetik. Képesek arra, hogy terápiás kutyaként segítsenek azoknak, akiknek szükségük van rájuk.

Most mi is segíthetünk nekik!

A Fressnapf 2015 óta minden évben megrendezi az „Összefogás az állatokért” kampányát, amellyel egy kiválasztott szervezetnek segít. Eddig többek között a Csillagház alapítvány, a Doktor Mancsok, a Kutyák Határok Nélkül, a Baráthegyi Vakvezető Kutyaiskola és a Hangya közösség szerepelt a támogatottak között.
Idén a Kutyával egy Mosolyért Alapítvány munkájához gyűjtenek adományt. Az alapítvány küldetése, hogy terápiás kutyákat neveljen és tanítson be arra, hogy javítsanak a hátrányos helyzetű emberek életminőségén, és a megfelelő támogatást tudják nyújtani számukra. Ezek az okos, kedves terápiás kutyusok az autizmussal, pszichés betegséggel küzdőket, a fogyatékkal élőket és a mozgássérülteket segítik. Részt vesznek óvodás és iskolás korú, különböző fajtájú és súlyosságú fogyatékossággal élő gyermekek egyéni és csoportos fejlesztő óráin, illetve idősotthonokban nyújtanak segítséget a depresszió megelőzésében és a kognitív funkciók megtartásában, fejlesztésében. A kórházakban végzett kutyás terápiás program keretében pedig a páciensek betegségükkel kapcsolatos félelmeit és a kezeléssel kapcsolatos fájdalmait csökkentik.

Segíts barátság medállal!

Támogasd Te is az állatasszisztált terápiákat azzal, hogy barátság medált vásárolsz kedvencednek vagy akár magadnak a Fressnapfban! A Fressnapf minden egyes barátság medál árából 500 forintot adományoz a Kutyával egy Mosolyért Alapítványnak.
Válassz olyan medált, amely a leginkább illik kedvenced stílusához! Rosegold, ezüst, arany és antracitszürke színű medálok közül válogathatsz most a Fressnapfban.
Használd sokoldalúan: díszítsd vele kutyusod nyakörvét, pórázát, a kulcstartódat, de akár bevásárlókocsi érmeként is praktikus!

Szerezd be kényelmesen otthonról!

A medált nemcsak a Fressnapf üzletekben vásárolhatod meg, hanem a Fressnapf webshopon is.

Adományozz a kívánságfáról!

A barátság medál megvásárlása mellett a Fressnapfban más lehetőséged is akad arra, hogy boldoggá tedd a rászoruló állatokat.

A kívánságfa segítségével például pont olyan ajándékot adhatsz a lakóhelyed közelében lévő menhely lakóinak, amilyenre éppenséggel szükségük van.

Ehhez csak el kell látogatnod a kedvenc Fressnapf üzletedbe, ahol a kívánságfáról tetszés szerinti kívánságkártyát választhatsz. Már csak annyi a dolgod, hogy megvásárlod a kártyán feltüntetett kívánság terméket, amit aztán a Fressnapfban lévő fa alá helyezel a többi ajándék mellé. A Fressnapf pedig gondoskodik róla, hogy ajándékod eljusson a helyi menhelynek.

Köszönjük, hogy Te is csatlakozol a Fressnapf segítő csapatához!

Ez a cikk egy fizetett promóció, úgynevezett PR-cikk, megrendelője a Fressnapf.

adomány adományozás alapítványok segítő kutya terápiás kutya

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!