hirdetés

Te meg tudod különböztetni a képeken látható kutyafajtákat? – Kvíz

Molnár Enikő

2024. március 16 - Képek: Az Én Kutyám; Getty Images Hungary

A kutyák világában sok hasonló kinézetű fajtával találkozhatunk, így néha nehéz lehet megkülönböztetni őket. Ha úgy érzed, hogy neked sikerülne, töltsd ki kvízünket!

hirdetés

Nagy örömmel láttuk, hogy sokan próbára tettétek tudásotokat a hasonló kutyafajtákról készült kvízünkben. A népszerűségre való tekintettel összeállítottunk még egy megmérettetést, hiszen vannak még olyan fajták, amiket gyakran összekevernek egymással.

A beauceront például sokan összetévesztik egy hasonló kinézetű, ismertebb kutyafajtával

 

Reméljük, élvezted a játékot még akkor is, ha esetleg nem sikerült úgy, ahogy szeretted volna!  Az FCI nyilvántartásában 356 hivatalosan elfogadott kutyafajta szerepel, így nem szégyen, ha nem mindig tudunk különbséget tenni közöttük. A hasonló kutyafajtákról készült képeken néha nem egyszerű megtalálni a különbséget.

Ha szeretnéd más területeken is próbára tenni a tudásod, akkor nézz körül kvízeink között. Amennyiben most inkább ismereteidet gyarapítanád a kutyafajtákkal kapcsolatban, akkor olvass bele az egyik fajtaleírásunkba. Hetente bővülő listánkban biztosan találsz olyan fajtát, amiről még nem hallottál. Ha pedig csak kutyás témájú kikapcsolódásra vágysz, akkor olvasd el ezt a filmajánlónkat, a Miért a kutya az ember legjobb barátja? című legújabb magyar dokumentumfilmről.

Tudj meg mindent hamarabb a kutyás élet szakértőitől! Az én kutyám YouTube csatornájának előfizetőjeként már szerdánként meghallgathatod a DOGZ Podcast legfrissebb epizódjait.

hasonló kutyafajták kutyafajták kutyás kvíz kvíz

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!