hirdetés

Henry Cavill hűséges társát mostantól a The Witcherben is láthatjuk

Gerhát Petra

2023. június 20 - Képek: Getty Images Hungary,  @xLetalis – Twitter, www.instagram.com/henrycavill

Bár a filmvásznon a gonoszok és a szörnyek ellen harcol a The Witcher sztárja, néha ő is megmentésre szorul. A főszereplő ilyenkor négy lábon érkezik.

hirdetés

Régóta feltételezhetjük, hogy a leginkább szuperhősök bőrében harcoló Henry Cavill egészen különleges szereplője a filmvilágnak. Legismertebb főszerepei egyikében a The Witcher vajákját alakítja. A sorozat igazi kasszasiker, a színész mégis nemet mondott tavaly a folytatásra.  Arra hivatkozott, hogy az értékrendjével összeegyeztethetetlen a műsor kivitelezése. A színész igazi rajongója az eredeti műnek és a videójátéknak. De miért jelent meg egy kutya Henry Cavill kedvenc számítógépes játékában?

A kutya szinte mindig Henry Cavill mellett van

Követendő példa

A Netflixen futó folytatásos fantasy ugyanis egy olyan videójátékon, illetve regényen alapul, mely régóta megosztja a leghűségesebb rajongóit azzal, hogy a látványelemek fontosabbá váltak az eredeti történetvezetésnél. Bár a színész végleg távozott, és a június 17-én, szombaton megtartott Tudumon hivatalosan is elköszönt a stábtól és kollégáitól, pár héttel korábban a videójáték alkotói egészen különleges módot választottak arra, hogy tiszteletüket kifejezzék döntése felé.

A számítógépes játék tervezői a The Witcher: Wild Hunt frissítései kialakításakor lepték meg a vásznon Ríviai Geralt karakterét magára öltő rajongójukat azzal, hogy a számára legfontosabb társát, Kalt belerajzolták a játékba. A CD Projetk vezető tervezője, Philip Weber Twitter üzenetében is megerősítette, hogy a névazonosság és a külső nem véletlen, a rajongók által észlelt Kal valóban Cavill kutyája.

A kutya évek óta Henry Cavill hűséges társa

Mindannyiunk kedvenc szupermenje életének eddigi leghosszabb és legszebb kapcsolatát ugyanis egy bundás négylábúnak köszönheti. A kutyusról rendszeresen posztol Instagram követőinek is, apró történetekkel szórakoztatva őket. Még külön mappája is van a fiók fejlécében, ha egyszerre szeretnénk az összes közös fotójukat látni!

Az egykori The Witcher-főszereplő még a szupermenes időszaka alatt fogadta örökbe fekete-fehér kis szőrgombócát, az akkor alig tízhetes amerikai akitát.  A különleges fajtát az akita inukból tenyésztették ki, miután a második világháborút követően az amerikai katonák több példányt is hazavittek belőlük a szigetországból. A fajtát ugyan csak 1972-ben ismerték el, mégis nagy népszerűségnek örvend már világszerte és ehhez a színész aktív propagandájának is köze van.

Japán elődjénél erőteljesebb és robusztusabb megjelenésű amerikai verziója már első ránézésre is kifejezetten illik a szuperhőshöz. Az amerikai akiták rendkívül tanulékonyak és sportosak, intelligensek és igencsak dominánsak. Nem első kutyás gazdi kezébe valók, hiszen nagyfokú határozottságot igényel a nevelésük. Hatalmas falkatudatuk miatt kifejezetten rosszul viselik az egyedüllétet, folyamatosan igénylik gazdájuk jelenlétét.

 

Nem csoda, hogy a Vaják-sztár Henry Cavill is szinte folyamatosan együtt van négylábújával, s a fentieket figyelembe véve az sem meglepő, hogy Kal a nevét is egy Cavill által alakított, igencsak erőteljes karakterről kapta. Az eredeti Kal, Kal El ugyanis Superman születési neve volt.

A The Witcher legújabb szereplője örök társ – akár csak az életben Henry és Kal

A források szerint szőrös barátja még a The Witcher forgatásaira is mindig elkísérte őt, a színfalak mögött várva a szüneteket. „Egész idő alatt ott volt, igen. Az idő nagy részét a trailerben töltötte, nem pedig a forgatáson, mert amikor lát engem, de nem tud hozzám érni, akkor hajlamos nagy zajt csapni.” – mesélte Henry Cavill.

A színész mindig a legnagyobb szeretettel beszél kutyájáról. Biztos nagy örömmel látta azt is, miként sikerült kedvenc videójátékba belecsempészniük, és ezzel halhatatlanná tenniük a készítőknek. „Számomra Kal sokkal több, mint egy kutya. Igazi társ a kezdetektől fogva. Hihetetlenül különleges, óriási hatása van az életemre. Általa jobb emberré válhatok. Nem feltétlen mondanám azt, hogy úgy tekintek rá, mint a fiamra. Mégis olyan fokú bizalom van közöttünk, amelyet ki kellett érdemelni; mindketten megdolgoztunk érte. Bár nem volt mindig egyszerű, de bátran kijelenthetem, hogy abszolút megéri. Semmire sem cserélném el a nehézségeket sem. Az életem legfontosabb hozzávalója, szóval bármi is történjék, ő örökké velem lesz.

akita gyógyító kutya hírességek kutyái

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!