hirdetés

Több tucat karácsonyi pulcsiba öltözött corgi vonult fel II. Erzsébet királynő emlékére

Szénási Szimonetta

2022. december 17 - Képek: Getty Images Hungary; YouTube

Rengeteg, ünnepi öltözetben pompázó corgi tűnt fel a minap a Buckingham palota környékén. A kedves gesztussal idén a néhai II. Erzsébet királynőre emlékeztek, aki rajongott a fajtáért.

hirdetés

Nem mindennapi látványban lehetett részük a londoni járókelőknek, mikor feltűnt több tucatnyi corgi, akik ráadásul karácsonyi pulóverbe voltak öltöztetve. Nem újkeletű a rendezvény, ám idén mégis különleges hangsúlyt kapott.

Kép: YouTube

Ünnepi hangulat és megemlékezés

2018 óta hagyomány a karácsonyi Welsh Corgi Pembroke Fesztivál, ám idén a szeptemberben elhunyt, hőn szeretett II. Erzsébet királynőre is emlékeztek a menettel, amin több tucat ünnepi díszbe öltöztetett kutya vett részt.

A felvonulásról videó is készült:

Rajongott az ebekért

Köztudomású, hogy a királynő rajongott a kutyákért, a corgik pedig megkülönböztetett figyelemben részesültek: II. Erzsébet nagyon szerette a tömzsi, rövid lábú fajtát. Neki magának is gyerekkora óta voltak corgijai, csaknem 30 corgi volt hű társa élete során.

corgi fesztivál II. Erzsébet királynő karácsony karácsony kutyával kutyás emlék ünnep ünnep kutyával videó welsh corgi pembroke

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink