hirdetés

A legszebb ajándék: így örült a mentett husky élete legelső karácsonyának

Szénási Szimonetta

2022. december 23 - Kép: Getty Images Hungary

Oakley, a mentett husky élete első karácsonyát ünnepli új családjával. Szívmelengető nézni, milyen önfeledten örül az ajándékainak!

hirdetés

Az örökbefogadott kutyák szomorú múltjuk miatt talán még hálásabbak gazdáiknak, mint azok a négylábúak, akiknek soha nem kellett megtapasztalniuk a magányt és a kiszolgáltatottságot. Oakley, a mentett husky mégis szerencsésnek mondható, hiszen végül sikerült szerető otthonra lelnie. Új gazdái, Jessica és Jamie ráadásul mindent megtesznek kedvencükért. Első közös karácsonyukról megható felvétel készült, ami bearanyozta a mi ünnepvárásunkat is!

Oakley és két barátai együtt karácsonyoztak./ Kép: YouTube

Ügyes mancsok

Ahogy a videó kísérőszövegében áll, Oakley gazdái nagyon izgatottak voltak a karácsonyi ajándékbontás miatt. Mint írják, már meglevő kutyáik korábban nagyon ügyesen boldogultak a kicsomagolással, a most csatlakozott husky azonban most először ünnepelte meghitten a karácsonyt.

Három husky karácsonya

Oakley örökbefogadói igazán megadták a módját az ünneplésnek: négylábúikat csodásan feldíszített, égősortól ragyogó karácsonyfa várta, alatt színesen becsomagolt ajándékok garmadája.

A szobába tóduló kutyák szemmel láthatóan nagyon izgatottan fogadták a szokatlanul ünnepi környezetet, és valószínűleg gazdáik örömteli hangja csak tovább növelte ezt az amúgy is felfokozott állapotot. A három husky farokcsóválva várta, mi fog következni.

Oakley és pajtásai karácsonyozását az alábbi angol nyelvű videón nézheted meg.

Kincsek a fa alatt

Oakleyt, Shiloh-t és Shelbyt rengeteg meglepetés várta. Shiloh volt a legbátrabb, és egyből a legnagyobb csomaghoz ment, jelezve: ezt akarom!

Nem kellett sokáig várnia, gazdája már segített is neki kibontani az óriási csomagot, ami egy szemlátomást pihe-puha fekhelyet rejtett. Az ügyes kutya rögtön birtokba is vette az új holmit. Ezen kívül még agancsdarabok, rágókák, izgalmas sípolós és ügyességi játékok rejtőztek a díszes papírok alatt.

A kutyák ügyesen bontogatták az ajándékokat./ Kép: YouTube

Mindent megmutattak neki

Shiloh-val ellentétben Shelby kicsit türelmetlen volt, így nem bajlódott a kicsomagolással, papírostól kezdte rágni a neki szánt finomságot.

Oakley-nak pedig gazdái mindent szépen megmutattak, hogy az új kutyus se érezze magát elveszve a számára szokatlan helyzetben. Szerencsére nem volt semmi probléma, és Okaley hamar megszerezte a rá váró ínyencséget.

Izgalmas kincseket rejtettek a csomagok./ Kép: YouTube

Pajtást is kapott

Oakley egyik meglepetése egy kis plüss husky figura volt, hogy neki is legyen játszópajtása, amit kedvére hozhat-vihet a lakásban, vagy akár együtt is aludhatnak. Bár a játék sípolt is, a kutyát szemmel láthatóan mégis jobban érdekelte az ízletes agancsdarab. Természetesen a másik két kedvenc is kapott egy-egy baba huskyt, de plüss vadkacsát is rejtett az egyik csomag.

Mindhárom kedvenc kapott egy kis plüss husky figurát./ Kép: YouTube

Boldog négylábúak

Ahogyan a felvételen is látható, mindhárom kutya nagyon örült az ajándékoknak. Kinek az agancs volt a favorit, kinek a jutalomfalatot rejtő játék, de annyi bizonyos, hogy mind ők, mind a család többi tagja hatalmas örömmel vetették bele magukat a közös karácsonyba.

Ebből is látszik, hogy Oakleyéknál a négylábúak teljes értékű családtagok – ahogyan sokunknál. Éppen ezért fontos, hogy velük is megosszuk az ünnepek meghittségét, úgy, hogy számukra is igazi élmény legyen.

ajándék ajándék a kutyának első karácsony kutyával husky karácsony karácsony kutyával kutya családtag kutya és ember kapcsolata kutya örökbefogadás kutyabarát ünnep mentett állatok mentett kutya örökbefogadás több kutya tartása ünnep ünnep kutyával videó

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A macskák is a kedvenceid?
Látogass el az Az én macskám oldalunkra is!