hirdetés

A legszebb ajándék: így örült a mentett husky élete legelső karácsonyának

Szénási Szimonetta, 2022. december 23 - Kép: Getty Images Hungary

Oakley, a mentett husky élete első karácsonyát ünnepli új családjával. Szívmelengető nézni, milyen önfeledten örül az ajándékainak!

hirdetés

Az örökbefogadott kutyák szomorú múltjuk miatt talán még hálásabbak gazdáiknak, mint azok a négylábúak, akiknek soha nem kellett megtapasztalniuk a magányt és a kiszolgáltatottságot. Oakley, a mentett husky mégis szerencsésnek mondható, hiszen végül sikerült szerető otthonra lelnie. Új gazdái, Jessica és Jamie ráadásul mindent megtesznek kedvencükért. Első közös karácsonyukról megható felvétel készült, ami bearanyozta a mi ünnepvárásunkat is!

Oakley és két barátai együtt karácsonyoztak./ Kép: YouTube

Ügyes mancsok

Ahogy a videó kísérőszövegében áll, Oakley gazdái nagyon izgatottak voltak a karácsonyi ajándékbontás miatt. Mint írják, már meglevő kutyáik korábban nagyon ügyesen boldogultak a kicsomagolással, a most csatlakozott husky azonban most először ünnepelte meghitten a karácsonyt.

Három husky karácsonya

Oakley örökbefogadói igazán megadták a módját az ünneplésnek: négylábúikat csodásan feldíszített, égősortól ragyogó karácsonyfa várta, alatt színesen becsomagolt ajándékok garmadája.

A szobába tóduló kutyák szemmel láthatóan nagyon izgatottan fogadták a szokatlanul ünnepi környezetet, és valószínűleg gazdáik örömteli hangja csak tovább növelte ezt az amúgy is felfokozott állapotot. A három husky farokcsóválva várta, mi fog következni.

Oakley és pajtásai karácsonyozását az alábbi angol nyelvű videón nézheted meg.

Kincsek a fa alatt

Oakleyt, Shiloh-t és Shelbyt rengeteg meglepetés várta. Shiloh volt a legbátrabb, és egyből a legnagyobb csomaghoz ment, jelezve: ezt akarom!

Nem kellett sokáig várnia, gazdája már segített is neki kibontani az óriási csomagot, ami egy szemlátomást pihe-puha fekhelyet rejtett. Az ügyes kutya rögtön birtokba is vette az új holmit. Ezen kívül még agancsdarabok, rágókák, izgalmas sípolós és ügyességi játékok rejtőztek a díszes papírok alatt.

A kutyák ügyesen bontogatták az ajándékokat./ Kép: YouTube

Mindent megmutattak neki

Shiloh-val ellentétben Shelby kicsit türelmetlen volt, így nem bajlódott a kicsomagolással, papírostól kezdte rágni a neki szánt finomságot.

Oakley-nak pedig gazdái mindent szépen megmutattak, hogy az új kutyus se érezze magát elveszve a számára szokatlan helyzetben. Szerencsére nem volt semmi probléma, és Okaley hamar megszerezte a rá váró ínyencséget.

Izgalmas kincseket rejtettek a csomagok./ Kép: YouTube

Pajtást is kapott

Oakley egyik meglepetése egy kis plüss husky figura volt, hogy neki is legyen játszópajtása, amit kedvére hozhat-vihet a lakásban, vagy akár együtt is aludhatnak. Bár a játék sípolt is, a kutyát szemmel láthatóan mégis jobban érdekelte az ízletes agancsdarab. Természetesen a másik két kedvenc is kapott egy-egy baba huskyt, de plüss vadkacsát is rejtett az egyik csomag.

Mindhárom kedvenc kapott egy kis plüss husky figurát./ Kép: YouTube

Boldog négylábúak

Ahogyan a felvételen is látható, mindhárom kutya nagyon örült az ajándékoknak. Kinek az agancs volt a favorit, kinek a jutalomfalatot rejtő játék, de annyi bizonyos, hogy mind ők, mind a család többi tagja hatalmas örömmel vetették bele magukat a közös karácsonyba.

Ebből is látszik, hogy Oakleyéknál a négylábúak teljes értékű családtagok – ahogyan sokunknál. Éppen ezért fontos, hogy velük is megosszuk az ünnepek meghittségét, úgy, hogy számukra is igazi élmény legyen.

Europa Event Center
2023. október 28.

A DOGZ konferencia hiánypótló a maga nemében: kiváló lehetőséget teremt arra, hogy kutyás szakemberek, tenyésztők és érdeklődő kutyatartók meghallgathassák egymás véleményét a legfontosabb kérdésekről, aktuális információkat gyűjtsenek és személyes ismeretségekre tegyenek szert. 3 kiemelt témakör, 3 szekcióban, több mint 40 kutyás szakember szereplésével.

Részletek
Kövess minket a közösségi oldalainkon is!
További cikkeink

Keresés az oldalon